Alkuruokana nautimme Gazpacho-keittoa ja bruschettaa To Øl Raid Beer -oluen kanssa.
![]() |
Pääruokana meillä meillä oli tapas-lajitelma, johon kuului marinoituja sieniä ja oliiveja, maalaislihapullia, Manchego-juustoa, espanjalaista maalaismunakasta sekä tomaattista salaattia. Pääruoan kruunasi Mallaskuun American Pale Ale.
Jälkiruoaksi herkuttelimme mutakakulla ja jäätelöllä,
samalla Eiran Juomien Mustikka Stoutia maistellen.
Kiitos Akateemiselle Olutseuralle ja kaikille
osallistuneille hauskasta illasta!
To Øl Raid Pils (lager) osoittautui kerrassaan erinomaiseksi. AOSlaisista enemmistö äänesti sitä illan parhaimmaksi olueksi, vaikka se on "vain pohjahiivaolut". Mustikka Stout voitti äänestyksen.
VastaaPoista