tiistai 19. marraskuuta 2019

Ihana joulu Nukketeatteri Sampossa 13.12. :)



Hyvät Martat virittäytyvät joulun tunnelmaan, kun kohteenamme on joulukuussa Nukketeatteri Sampo ja Ihana Joulu -esitys perjantaina 13.12. klo 18! Kokoonnutaan 15 min ennen esityksen alkua eli klo 17.45. Esityksen kesto on 45min. Teatterin löydät osoitteesta Erottajankatu 7, Helsinki.


Jo klassikoksi muodostunut Ihana Joulu -esitys sopii kaikenikäisille ja kertoo joulun perinteistä ja kulttuurista. Tarkempi kuvaus alla:

On jouluilta tonttulassa. Kaikki valmistautuvat yhteiseen joulunviettoon. Sauna on lämpiämässä, joulupuuro porisemassa, kynttilät kastettu ja piparkakut paistumassa. Pienelle Teppana-tontulle joulun vietto on uutta ja ihmeellistä. Muilta tontuilta hän oppii ikivanhoja jouluperinteitä ja uskomuksia, mutta hän oppii muutakin. Hän löytää joulun salaisuuden.

Ohjaus ja käsikirjoitus, nuket, musiikki: Maija Barić
Esittää: Lassi Logrén, Luciano Posillipo, Elina Vehkaoja

Hyvien Marttojen jäsenille teatterilippu on vain 7€! Ei-vielä-jäsenille liput ovat normaalihintaiset 12€. Aikuisten ja lasten lippua ei ole erikseen, paitsi alle 1v. pääsevät mukaan ilmaiseksi. Maksuohjeet lähetetään sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan Ihanaan jouluun tämän linkin kautta viimeistään 5.12.

*Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 5.12. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et jostain syystä pääsisikään tulemaan paikalle. Voit hankkia tilallesi myös toisen osallistujan.


Tervetuloa! :)

Ei kommentteja: