keskiviikko 26. elokuuta 2020

Sieniteemainen syysretki 2.9.

Ilmoittautumislomakkeessa on ilmennyt ongelmia. Jos haluat ilmoittautua vielä mukaaan, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat[at]gmail.com. Ilmoita viestissäsi nimesi, oletko HyMin jäsen ja mahdolliset ruokavaliot tai allergiat. 

***

Tervetuloa HyMin syysretkelle Uutelan hienoihin maisemiin  2.9. klo 18 🍁

Uusimman Marttalehden 4/20 teemana oli sienet ja niiden tunnistus ja käyttö, joten päätimme järjestää sieniretken myös Hyville Martoille ja muille halukkaille! Ilmoittaudu tästä 31.8. mennessä! 

Retken kohteena on Uutelan luonnonsuojelualue Vuosaaren kärjessä. Tavataan Vuosaaren metroasemalla klo 17.30 ja kävellään n. 2 km matka alueelle. 

Retkellä saamme ihastella hienoa ja jo vähän syksyistä luontoa ja bongata ja tunnistaa sieniä. Bongailu tapahtuu sienibingon avulla, tästä lisätietoa retkellä. Halukkaat voivat toki myös kerätä sieniä, mutta tunnistus on nyt pääasiana. Tuomme kaikille myös pienet eväät, joita voimme nautiskella samoilun lomassa!

Hyvien Marttojen jäsenet osallistuvat retkelle ilmaiseksi! Ei-jäseniltä perimme etukäteen 5 euron osallistumismaksun, joka pitää sisällään eväskustannukset. 

Tervetuloa retkeilemään! 🍄

T. Hyvien Marttojen Marja ja Kia 



Ei kommentteja: