maanantai 18. tammikuuta 2021

Hallitustoiminta ja Among Us tutuksi!

 


Kyllästyttääkö korona-aika? Kaipaatko mukavaa yhteisöä elämääsi? Vastaus on hallitustoiminta Helsingin yliopiston hauskimmassa järjestössä. HyMin vuoden 2021 hallitus valitaan vuosikokouksessa helmikuun lopulla. Kuitenkin ennen sitä Hyvät Martat ry:n vuoden 2020 hallitus järjestää hengailuillan, jossa pääset kuulemaan minkälaista toimiminen HyMin hallituksessa oikein on.

Tervetuloa 3.2. klo 18.00 rentoon etäpeli-iltaan, jossa HyMin vuoden 2020 hallituslaiset kertovat kokemuksiaan hallitustoiminnasta ja esittelevät omia tehtäviään. Tapahtumassa voit myös esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä HyMin hallitukselle.

Illan aikana tutustumme yhdessä Among Us videopeliin. Among Us on suuren suosion saanut avaruusalukseen sijoittuva moninpeli, jossa pelaajien tulee arvata kuka ryhmän pelaajista on huijari, joka sabotoi ja murhaa muita ryhmän jäseniä. Lisätietoa pelin juonesta löydät esimerkiksi tästä Helsingin Sanomien artikkelista. Pelin voi ladata ilmaiseksi mobiililaitteelle Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä HyMin jäsenet että muut toiminnasta kiinnostuneet. Voit tulla myös mukaan, vaikka hallitustoiminta ei ensisijaisesti kiinnosta sinua. Tapahtuma järjestetään Jitsi Meet -sovellusta apuna käyttäen ja kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä.


Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 1.2.


Ei kommentteja: