torstai 21. lokakuuta 2021

Halloween-leffailta Kinopolissa 2.11.2021

Tervetuloa Hyvien Marttojen Halloween-teemaiseen leffailtaan 2.11. klo 17.00 alkaen!

Ilta alkaa klo 17.00 kauhukomedia Zombielandilla:

Nörtti yliopisto-opiskelija Columbus (Jesse Eisenberg) on onnekkaasti selvinnyt tartunnasta, joka muuttaa ihmiset lihansyöjäzombeiksi. Hän pelkää silti lähestulkoon kaikkea. Asehullu ja Twinkie-patukoita rakastava Tallahassee (Woody Harrelson) puolestaan ei pelkää mitään. Yhdessä he kohtaavat kaikkein hirvittävimmän haasteen: toistensa seuran. Tämän armottoman ja verisen komedian sivuosissa näyttelevät Emma Stone ja Abigail Breslin.


Noin klo 18.30 jatkamme iltaa hirviöklassikon päivitetyn version The Invisible Manin parissa:
 

Cecilia Kass (Elisabeth Moss) on irtautumassa suhteesta väkivaltaiseen ja kontrolloivaan mieheen. Hänen sisarensa, ystävänsä ja teini-ikäinen tyttärensä auttavat häntä pakenemaan keskellä yötä ja piiloutumaan. Kun entinen miesystävä yllättäen kuolee oman käden kautta ja jättää Cecilialle mittavan perinnön, Cecilia epäilee huijausta. Oudot yhteensattumat muuttuvat pian hengenvaarallisiksi ja pian hänen läheisensä ovat uhattuna.

Tapahtuma järjestetään Otaniemen Kinopolissa (osoitteessa Otakaari 20 A ). Kinopoli on 20-paikkainen elokuvateatteri Otaniemessä ja sen varustelu mahdollistaa upean elokuvaelämyksen kirkkaan ja tarkan kuvan sekä jykevän äänimaailman kautta. Elokuvateatterin ovi löytyy tien (Otakaari) puoleiselta sivulta A-rapusta. Ovelta opasteet ohjaavat eteenpäin. Lisätietoa Kinopolista löydät täältä.

Voit tulla paikalle katsomaan ensimmäisen elokuvan (noin klo 17-18.30) toisen elokuvan (noin 18.30-21.00) tai vaikka molemmat! Tarjolla on hyvää seuraa ja herkullisia leffaeväitä. Tapahtuma on ilmainen HyMin jäsenille, ei-jäsenille ilta maksaa 10 e. 

Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta. Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisen päätyttyä 31.10. Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. 

Nähdään elokuvissa! :)

Ei kommentteja: