keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Anna Palautetta!

Me Hyvien Marttojen hallituksessa haluamme järjestää tapahtumia, joissa kaikilla on hyvä olla ja joihin kaikilla osallistujilla olisi tervetullut olo. Tätä varten HyMin hallitukseen on valittu kaudella 2017 yhdenvertaisuusvastaava, jonka tehtävä on varmistaa että toimintamme on kaikille avointa ja osallistujia kohdellaan tasavertaisesti. Vuoden 2018 alussa HyM jatkoi tätä tärkeää työtä ja valitsi hallituksestaan häirintäyhdyshenkilön. Häirintäyhdyshenkilön puoleen voi kääntyä kaikissa häirintään ja epäasialliseen käytökseen liittyvissä asioissa.

Koska haluamme tarjota teille kaikille palautekanavan, jossa voit kirjoittaa mieltä painavat asiat nimettömänä, olemme luoneet palautelinkin joka palvelee tätä tarkoitusta. Tätä kautta saat myös häirintäyhdyshenkilöön yhteyden. Palautelinkkiä voi käyttää kaikenlaisen palautteen antoon, myös siis kiitokset tapahtumista ja toiminnasta tai vaikka kerhohuoneen toimivuudesta otetaan tämän linkin kautta vastaan. Palautteen voi antaa nimettömästi tai vaihtoehtoisesti voit jättää yhteystietosi.

Palautelinkki on pysyvä ja sitä kautta tulleet viestit käsitellään anonyymisti hallituksen kesken. Vastauksia ei jaeta eteenpäin. Käsittelyn jälkeen vastaukset poistetaan tai siirretään jatkotoimenpiteitä varten häirintäyhdyshenkilöllemme. Jatkotoimenpiteisiin ryhdytään vain jos vastaaja itse tätä haluaa. Myös tässä tapauksessa vastaajan anonymiteetti säilytetään.

Lomakkeen löydät tästä osoitteesta: https://goo.gl/forms/l0NqCCfRWg8Lowih2

Palautetta voi antaa myös sähköpostitse, facebookin yksityisviestillä, kommentoimalla instagramiin tai blogiin sekä nykäisemällä tapahtumavastaavaa hihasta.

Iloista kevättä kaikille!

Hyvät Martat ry:n hallitus eli Laura, Lotta, Marja, Maria, Saara, Senja ja Veera

p.s. Perinteinen jäsenkysely julkaistaan seuraavan kerran 2019.

Ei kommentteja: