Hyvät Martat ja Akateeminen Olutseura (AOS) järjestävät yhdessä Sapas-Olutiltaman Dommalla, jossa laatuoluet kohtaavat suomalaiset tapakset.
Menu:
Alkuun:
Savusärkeä, varhaisperunasalaattia, & piimä-nokkosdressing ja rapeaa mallasleipäcrumblea
Pääruokasapakset:
1) Lohitartar saaristolaislimpulla, smetanaa & hölskytyskurkkua
2) Nokkospannacotta, pikkelöityä kukkakaalia & retiisiä
3) Haudutettua naudan kieltä, palsternakkapyrettä & fenkolinäkkileipää
4) Paistettua leipäjuustoa, lakkachutney* & friteerattua sipulia
Lopuksi:
Omenapiirakkaa, Granny Smith -omenapyrettä, mallaskreemiä & kaneli-kardemummasiirappia
Savusärkeä, varhaisperunasalaattia, & piimä-nokkosdressing ja rapeaa mallasleipäcrumblea
Pääruokasapakset:
1) Lohitartar saaristolaislimpulla, smetanaa & hölskytyskurkkua
2) Nokkospannacotta, pikkelöityä kukkakaalia & retiisiä
3) Haudutettua naudan kieltä, palsternakkapyrettä & fenkolinäkkileipää
4) Paistettua leipäjuustoa, lakkachutney* & friteerattua sipulia
Lopuksi:
Omenapiirakkaa, Granny Smith -omenapyrettä, mallaskreemiä & kaneli-kardemummasiirappia
– 4 erilaista sapaksille sovitettua laatuolutta. Alkoholiton vaihtoehto mahdollinen
Ilmoittaudu mukaan oheisella linkillä viimeistään tiistaina 22.5.
Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta.
Ilmoittautuminen on sitova
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti