maanantai 30. joulukuuta 2019

Vuosijuhlaillallinen ravintola Nollassa :)

Tervetuloa juhlistamaan Hyvien Marttojen 26-vuotista taivalta ravintola Nollaan (Fredrikinkatu 22, Helsinki) lauantaina 18.1.2020 klo 18 alkaen! 


”Idea jätteettömästä ravintolasta syntyi halusta kehittää ravintola-alaa ympäristöystävällisemmäksi. Haluamme näyttää, että maukasta, korkeatasoista ja kekseliästä ruokaa voi valmistaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden arvojen pohjalta. 

Nollan keittiössä ei ole lainkaan roskakoria, eikä ravintolasta löydy kertakäyttöistä muovia - ei muoviin pakattuja raaka-aineita, ei elmukelmua tai vakuumipakkauksia. Jokaista yksityiskohtaa työvaatteista ja lautasliinoista aina astioihin asti on mietitty. Myös lahjakortit ovat painettu kierrätetystä paperista valmistetulle biohajoavalle siemenpaperille. 

Emme tuota jätettä - emmekä myöskään kokkaa jätteistä. Ruokamme keskiössä ovat paikalliset luomuraaka-aineet, ja työskentelemme suoraan tuottajien kanssa kehittääksemme tapoja, joilla voimme vähentää pakkausjätettä tai päästä siitä kokonaan eroon. Lisätietoja ravintola Nollasta


Illan aikana nautimme neljän ruokalajin maistelumenun, jonka perustana ovat paikalliset luomutuotteet vuoden ympäri. Menun sisältö vaihtelee vuodenajan ja sesongin mukaan, mutta täältä näet erään esimerkkimenun.

Hyvät Martat tarjoavat alkumaljat. Muut juomat ostetaan omakustanteisesti paikan päältä. Voit valita esimerkiksi yksittäisen lasillisen tai juomapaketin (3 lasillista), johon on valittu päivän menuun parhaiten sopivat juomat. Juomapaketin hinta 28€, alkoholiton 15€.

Jos sinulla on allergioita tai erityisruokavalioita, mainitsethan näistä ilmoittautumislomakkeella niin voimme huomioida nämä menusi sisällössä!


Hyvät Martat tukevat jäseniensä osallistumista illalliselle: 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentä saavat 20€ edun illallisen hinnasta. Illallisen hinnaksi jää tällöin 28€. Ei-vielä-jäsenelle illallisen hinta on 48€/hlö.


Ilmoittaudu mukaan vuosijuhlaillalliselle viimeistään keskiviikkona 15.1.2020.


Etulomake viidelle ensimmäiselle jäsenelle. Lomake sulkeutuu automaattisesti, kun 5 henkilöä on ilmoittautunut tämän kautta. Muut jäsenet ja ei-vielä-jäsenet voivat ilmoittautua tätä kautta: ilmoittautumislomake ilman etua

*Huomioi: Illallinen maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 15.1. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan illallismaksun HyMille, vaikka et pääsisikään tulemaan paikalle. Tällöin voit hankkia tilallesi myös toisen osallistujan.


Ei kommentteja: