maanantai 6. tammikuuta 2020

Vuosikokous 2020

Hyvät Martat ry:n vuosikokous järjestetään maanantaina 10. helmikuuta klo 18:00. Kokouspaikkana on Domus Gaudiumin Alexander-kerhotila (osoite: Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8 §:n määräämät asiat sekä yhdistyksen uusien sääntöjen hyväksyminen. Vuosikokouksessa valitaan myös uusi hallitus.

Tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumaan pe 7.2. mennessä tapahtumaan tämän linkin kautta.

Helsingissä 6.1.2020
Hyvät Martat ry:n hallitus

***

 Lisätietoja vuosikokouksesta:

  • Yhdistyksen kokouksessa on kullakin yhdistyksen läsnä olevalla varsinaisella jäsenellä, perheenjäsenellä, seniorijäsenellä ja opiskelijajäsenellä sekä puhe- että äänivalta. 
  • Vuosikokouksessa valitaan hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle kaksivuotiskaudelle 2020-2021 sekä hallituksesta eronneen jäsenen tilalle yksivuotiskaudelle 2020.
  • Hallitukseen valitaan 4, 6, 8 tai 10 jäsentä puheenjohtajan lisäksi.
  • Hallitukseen voidaan valita vain yhdistyksen varsinaisia jäseniä, joten kaikkien hallituksen jäsenien tulee maksaa täysi 40 euron jäsenmaksu, vaikka olisikin muuten oikeutettu opiskelijajäsenyyteen tai muuhun jäsenmaksualennukseen. Hallitus voi halutessaan tehdä päätöksen jäsenmaksujen erotuksen sponsoroinnista.
  • Vähintään puolet hallituksen jäsenistä olisi toivottavaa olla HYYn jäseniä, jotta myös jatkossa olisimme oikeutettuja HYY myöntämään kerhotilaan ja toiminta-avustuksiin.
  • Sihteeri ja/tai rahastonhoitaja voidaan valita myös hallituksen ulkopuolelta.
  • Vuosikokouksessa valitaan myös toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan kuluvan vuoden hallintoa ja tilejä.
Oletko kiinnostunut toimimaan hallituksessa? Kaikki ovat tervetulleita omana itsenään, eikä mitään erikoistaitoja vaadita. Lisätietoja saat esimerkiksi täältä  tai voit laittaa viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin liittyen hallitustoimintaan.

Ei kommentteja: