tiistai 18. tammikuuta 2022

Hallitustoiminta tutuksi & etäpeli-ilta




Kyllästyttääkö korona-aika? Kaipaatko mukavaa yhteisöä osaksi elämääsi? Haluatko oppia uutta ja mahdollistaa hauskaa toimintaa myös muille? Tule mukaan Hyvien Marttojen hallitukseen 2022! <3


HyMin vuoden 2022 hallitus valitaan VUOSIKOKOUKSESSA 23.2. Kuitenkin ennen sitä Hyvät Martat ry:n vuoden 2021 hallitus järjestää hengailuillan, jossa pääset kuulemaan minkälaista toimiminen HyMin hallituksessa oikein on. Tervetuloa siis 8.2. klo 18.00 rentoon etäpeli-iltaan, jossa HyMin vuoden 2021 hallituslaiset kertovat kokemuksiaan hallitustoiminnasta ja esittelevät omia tehtäviään. Tapahtumassa voit myös esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä HyMin hallitukselle. Laitamme hallituspesteistä vielä erikseen lisäinfoa ja esittelyä ennen tapahtumaa.

Keskustelun lomassa pelaamme erilaisia etäpelejä osallistujien mielenkiinnon mukaan. Luvassa on esimerkiksi yhteisen online-palapelin kokoamista ja piirustus- ja arvauspeli Skribbl.iota. Peleihin ei tarvitse erikseen kirjautua, riittää kun tulet linkistä mukaan pelialustalle; ihanan helppoa!

Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä HyMin jäsenet että muut toiminnasta kiinnostuneet. Voit tulla ehdottomasti mukaan pelailemaan, vaikka hallitustoiminta ei ensisijaisesti kiinnosta sinua! Tapahtuma järjestetään Jitsi Meet -sovellusta apuna käyttäen ja kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 6.2.


Lämpimästi tervetuloa mukaan! :)


Ei kommentteja: