tiistai 18. tammikuuta 2022

Vuosikokous 2022



Hyvät Martat ry:n vuosikokous 2022 järjestetään keskiviikkona 23. helmikuuta klo 18:00. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8 §:n määräämät asiat sekä valitaan yhdistyksen uusi hallitus.
Kokouspaikkana on Domus Gaudiumin Alexander-kerhotila, Leppäsuonkatu 11, Helsinki. Vetoamme kuitenkin osallistujiin ja toivomme, että kokoukseen osallistuttaisiin ajankohtaisen koronatilanteen vuoksi etäyhteyden avulla. Käytämme kokouksessa Jitsi Meet-sovellusta*.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään su 20.2. tästä linkistä.
Kokoukseen ilmoittautuneille lähetämme ohjeet kokoukseen osallistumista varten, kokouksen asiakirjat sekä Jitsi Meet-linkin.

Helsingissä 18.1.2021
Hyvät Martat ry:n hallitus 2021

***

Oletko kiinnostunut toimimaan HyMin hallituksessa? Kaikki ovat tervetulleita omana itsenään eikä mitään erikoistaitoja vaadita! Saat lisätietoja ja voit esittää kysymyksiä Hallitustoiminta tutuksi -tapahtumassa 8.2. tai voit laittaa viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin liittyen hallitustoimintaan. :)

***

Lisätietoja vuosikokouksesta:

  • Yhdistyksen kokouksessa on kullakin yhdistyksen varsinaisella jäsenellä, nuorisojäsenellä, seniorijäsenellä ja yli 15-vuotiaalla perheenjäsenellä sekä puhe- että äänivalta.
  • Vuosikokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle yksivuotiskaudelle (2022) ja kaksivuotiskaudelle (2022-2023).
  • Hallitukseen valitaan 4, 6, 8 tai 10 jäsentä puheenjohtajan lisäksi.
  • Vähintään puolet hallituksen jäsenistä olisi toivottavaa olla HYYn jäseniä, jotta myös jatkossa olisimme oikeutettuja HYY myöntämään kerhotilaan ja toiminta-avustuksiin.
  • Sihteeri ja/tai rahastonhoitaja voidaan valita myös hallituksen ulkopuolelta.
  • Vuosikokouksessa valitaan myös toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan kuluvan vuoden hallintoa ja tilejä.

*Jitsi Meet on ilmainen viestintäsovellus, joka ei vaadi rekisteröitymistä. Se toimii selaimilla sekä Android- ja Apple-laitteilla. Tietokoneessa Jitsi Meet toimii suoraan selaimella; klikkaa vain linkkiä. Puhelimella Jitsiä voi käyttää Jitsi Meet mobiilisovelluksen kautta tai selaimella.


Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää etätapahtumaan tai Jitsiin liittyen, laita viestiä hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: