torstai 7. elokuuta 2014

Hyvien Marttojen kesäkuulumiset

Hei kaikille!

Syksy on pikku hiljaa tulossa ja on taas aika aktivoitua marttailun parissa. Kesän aikana HyMiläiset ehtivät käydä retkeilemässä Nuuksiossa, kokeilemassa SUP-lautailua sekä kokoontua joka toinen viikko käsityökerhon parissa. Sanomatalon ilmastoidussa kahvilassa oli mukavan viileää tavata marttakavereita kesähelteiden keskellä.

Hallitus aloittaa työskentelynsä kokoontumalla ensi viikolla suunnittelemaan syksyn toimintaa. Nyt on siis oiva hetki kertoa meille toiveita ja antaa palautetta.Tuttuun tapaan hallituksen tavoittaa facebookin tai gmailin kautta. Myös tämän blogitekstin kommenttilaatikkoon voi ehdotuksia heittää.

Marttailtojen konseptia on tarkoituksena hieman muuttaa tänä syksynä, jotta systeemi saadaan toimimaan sulavammin eikä hallitukselle aiheudu turhaa työtä. Suunnitelmissa on järjestää marttaillat vakiopäivinä siten, että kukin yhdistyksen teema on illan aiheena vuorollaan. Tapahtumat tulevat pyörimään todennäköisesti seuraavien teemojen parissa: käsityöt, kulinaarikerho, ruoanlaitto, kulttuuri ja liikunta. Tästä kaikesta lisää tietoa tulee kokouksen jälkeen.

Aktiivista marttailusyksyä kaikille!

Terveisin Hyvien Marttojen hallitus

Ei kommentteja: