Yhdistyksen esittely

Hyvät Martat ry (HyM) on poikkitieteellinen marttayhdistys, joka kokoontuu ruoan, kädentaitojen, kulttuurin ja liikunnan merkeissä. Järjestämme mm. ruokailtoja, käsityöiltoja, excuja, teatterivierailuja, sporttailua ja paljon muuta.

Toimimme myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan alaisena järjestönä. Näin ollen toiminnassamme on mukana paljon yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita sekä jo valmistuneita. Toimintamme on tietenkin avointa kaikille kiinnostuneille! Ylioppilaskunnan ansiosta meillä on kerhotila keittiöineen Domus Gaudiumilla Alexander-kerhotilassa (Leppäsuonkatu 11, Helsinki).

Martoissa on mukana kaikenikäisiä ihmisiä, sekä miehiä että naisia. Emme osaa kaikkia ruoanlaiton, leivonnan tai käsityön hienouksia, mutta olemme innokkaita oppimaan ja kokeilemaan! Yhdessä tekeminen on meidän juttu!

Hyvät Martat ry:n hallitus kokoontuu tarpeen mukaan. Kokouksissa suunnitellaan yhdistyksen toimintaa sekä tehdään päätöksiä rahankäytöstä. Jos sinulla on toiveita/ehdotuksia toiminnan suhteen tai olet itse kiinnostunut järjestämään marttaillan yhteistyössä hallituksen kanssa, ota yhteyttä hyvat.martat(at)gmail.com


Vuoden 2021 hallituksessa ovat mukana:

Veera Vähä-Heikkilä puheenjohtaja, tiedottaja, kulinaarimartta

Senja Peltola varapuheenjohtaja, ruokamartta, tietosuojavastaava

Marja Kortekangas sihteeri, kulttuurimartta

Elina Kauppinen rahastonhoitaja

Laura Rytkönen liikuntamartta

Johanna Raussi käsityömartta

Ella Rautiainen käsityömartta, yhdenvertaisuus- ja ympäristömartta, häirintäyhdyshenkilö

Siiri Saastamoinen tiedottaja, kulttuurimartta

Mari Vuolo ruokamartta, kulinaarimartta

Nähdään marttailun parissa!


Yhdistyksen kerhotilaan kuljetaan aukion puoleisista ovista. Soita summeria "Alexander osakunnat". Aulasta portaat alas, ensimmäinen ovi vasemmalla.
 
Hyvät Martat ry:n säännöt.

 

Marttatoimintaa Hyvissä Martoissa

Toimintamme on vaihtelevaa niin ajankohtien kuin sisältöjenkin puolesta! Osa tapahtumista kokoontuu säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuussa. Kaikki tulevat tapahtumamme löydät täältä. Tulevista tapahtumista ilmoitetaan sähköpostilistalla oleville ja tiedot päivitetään myös facebookiin ja blogiin tapahtuman lähestyessä.

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa, voit katsoa, mitä kaikkea Hyvät Martat tekivät vuonna 2019!


Toimintaan osallistuminen

Pyrimme tarjoamaan HyMin omat marttaillat jäsenillemme veloituksetta. Tapauskohtaiset tiedot käyvät ilmi tapahtumailmoituksista, joten ilmoitus kannattaa lukea aina tarkasti läpi ennen kuin ilmoittautuu mukaan. Ei-jäsenille illan hinta on aiheesta riippuen 10-15€. Kolmannen osapuolen järjestämään toimintaan on usein osallistumismaksu, joka on edullisempi jäsenillemme. Jos et siis vielä ole jäsen, voimme suositella liittymistä lämpimästi. Jäsenyydestä voit lukea lisää täältä.

Osallistuminen Hyvien Marttojen järjestämään tapahtumaan on osallistujan omalla vastuulla. Kolmannen osapuolen tapahtumissa noudatetaan heidän ehtojaan. Jos tarvitset mukaasi henkilökohtaisen avustajan / tukihenkilön, on tämän henkilön osallistuminen HyMin omiin tapahtumiin ilmaista. Ilmoitathan asiasta kuitenkin tapahtumailmoittautumisesi yhteydessä.

Lähtökohta on, että ilmoittautuminen tapahtumiin on aina sitova. Jos osallistuja ei pääse paikalle, on hänellä velvollisuus maksaa mahdollinen ennalta ilmoitettu osallistumismaksu tai hankkia tilalleen toinen osallistuja. Jo maksettua osallistumismaksua ei palauteta ellei tapahtuma peruunnu HyMin päätöksellä.


Palautetta toiminnasta

Palautetta voi antaa sähköpostitse (hyvat.martat(a)gmail.com, facebookin yksityisviestillä, kommentoimalla instagramiin tai blogiin sekä nykäisemällä tapahtumavastaavaa hihasta.

Palautelomakkeen löydät tästä osoitteesta: https://goo.gl/forms/l0NqCCfRWg8Lowih2

Palautelomakkeen linkki on pysyvä ja sitä kautta tulleet viestit käsitellään anonyymisti hallituksen kesken. Vastauksia ei jaeta eteenpäin. Käsittelyn jälkeen vastaukset poistetaan tai siirretään jatkotoimenpiteitä varten häirintäyhdyshenkilöllemme. Jatkotoimenpiteisiin ryhdytään vain jos vastaaja itse tätä haluaa. Myös tässä tapauksessa vastaajan anonymiteetti säilytetään.

Ei kommentteja: