Tule mukaan!

Helpoin tapa tutustua toimintaamme on osallistua johonkin tapahtumistamme. Ei-jäseniltä perimme usein pienen tarvikemaksun osallistumisesta. Marttailtakohtaiset hinnat ja lisätiedot löydät tapahtumailmoituksen yhteydestä esim. blogistamme. Täältä löydät tulevat tapahtumamme.


Jäseneksi liittyminen kannattaa

HyMin jäsenenä voit paitsi osallistua useimpiin marttailtoihimme täysin ilmaiseksi myös nauttia marttaliiton jäseneduista. Jo neljään HyMin järjestämään marttailtaan osallistuminen maksaa jäsenhinnan takaisin*!

Liittyminen jäseneksi tapahtuu Marttaliiton sivuilla. Valitse
marttayhdistyksen kohdalle Hyvät Martat ry, niin pääset oikeaan yhdistykseen!

  • Varsinainen jäsen on 25 vuotta täyttänyt henkilö, joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja suorittaa liiton määräämän jäsenmaksun (40€).  Jäsenmaksu sisältää lehden.
  • Perhejäseneksi voi liittyä yli 15-vuotias henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa. Jäsenmaksu (23€) ei sisällä jäsenlehteä.
  • Nuorisojäsenenksi voi liittyä jokainen 15-25 -vuotias henkilö sekä huoltajan suostumuksella myös alle 15-vuo­tias henkilö. Äänioikeutta ei alle 15-vuotiaalla kuiten­kaan ole. Nuorisojä­sen ei maksa jäsenmaksua eikä hän saa jäsenlehteä.
  • Toissijaiseksi jäseneksi voi liittyä usempaan marttayhdistykseen. Tällöin jäsen maksaa toissijaisen jäsenen jäsenmaksun (8€) suoraan toissijaiselle marttayhdistykselle. Toissijaisella jäsenellä ei ole äänioikeutta toissijaisessa marttayhdistyksessä.   

Tutustu toimintaamme ja tule rohkeasti mukaan!

Löydät meidät myös facebookista - eli täältä.
Käy myös seuraamassa HyMiä Instagramissa @hyvatmartat!

Tiedotamme tapahtumista blogin ja facebookin lisäksi yleisellä sähköpostilistalla, jonne voit liittyä lähettämällä pyynnön osoitteeseen owner-hyvat-martat[at]helsinki.fi.
Yhdistykselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen hyvat.martat[at]gmail.com.

Lisää marttailusta ja HyMin toiminnasta löydät välilehdeltä HyM pähkinänkuoressa

*HyMin järjestämien marttailtojen materiaalimaksu on keskimäärin 10€/ilta. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 40€/vuosi.  
Ei kommentteja: