Hyvien marttojen kulinaarikerho kokoontui 10.10. Panimoravintola Bryggerissä yhdentoista hengen voimin. Illan aluksi ravintolapäällikkö esitteli meille panimon toimintaa ja kertoi oluenvalmistuksesta sekä vastaili olutta koskeviin kysymyksiimme. Saimme myös maistiaiset panimon viidestä eri omasta oluesta.
Olutmaistelu. Taustalla panimon tuotantolaitteita.
Hieman yli tunnin kestäneen esittelyn jälkeen siirryimme ravintolan saliin ruokailemaan. Suosikkivalinnaksi kohosi Bryggerin Helsinki-menu, joka sisältää homejuusto-punajuurisalaatin, nieriää vehnäolut-jokirapukastikkeessa ja suklaa-porterkakkua ja tyrnisorbettia. Jokaisen ruokalajin kanssa useimmat meistä nauttivat myös juuri kyseisen ruokalajin kanssa suositeltua olutta. Ilta oli todella onnistunut ja mainiota jatkoa viime kevätkaudella yhdessä Akateemisen olutseuran kanssa järjestämällemme olutmaistelulle.
Helsinki-menu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti