tiistai 24. helmikuuta 2015

Suomalainen ruokailta 2015

Hyville Marttoille viikko 7 oli ruoantäyteinen. Keskiviikkona vierailtiin kulinaarikerhon kanssa ravintola Tamarinissa ja torstaina järjestettiin vaihto-opiskelijoille suomalainen ruokailta yhteistyössä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ESN-valiokunnan kanssa.

Ruokailtaan osallistui tusina vaihto-opiskelijoita, jotka pääsivät illan aikana valmistamaan seuraavan menun:

Alkuruokana lohikeitto
Pääruokana poronkäristys, perunamuusi ja puolukkahilloa, 
lisänä karjalanpiirakat munavoilla
Jälkiruokana tuoreita korvapuusteja ja kahvia

Karjalanpiirakoiden valmistusta

Lohikeittoa tekemässä

Poro käristymässä
Korvapuustien pyörittämistä

Tuoreet korvapuustit maistuvat jälkiruoaksi

Ruoanlaiton jälkeen päästiin istumaan katetun pöydän ääreen
Lopussa kiitos seisoo






Ei kommentteja: