perjantai 14. elokuuta 2015

Kävele naiselle ammatti 13.9

Naisten Pankki kutsuu kaikki kehitysmaiden naisten toimeentulosta ja hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet mukaan kävelytapahtumaan 13.9.2015. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa. Viime vuonna mukana oli 28 paikkakuntaa.

Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen tapahtuman tavoitteena on kerätä ilmoittautumisien yhteydessä lahjoituksina Ammatti/kävelijä (à 30 EUR).

Nyt on hyvä tilaisuus mukavalla ja kuntoa kohentavalla tavalla tehdä hyvää! Tapahtumassa kävellään muutama kilometri ja viihdytään musiikin, muodin ja tarinoiden parissa. Voit ottaa kavereita ja sukulaisiakin mukaan kävelylenkille tukemaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä..

Ajankohta: 13.09.2015 klo 10.30-16.00
Paikka: Tapahtuma-alue ja starttipaikka, EY-talo, Alvar Aallon katu 5 C, Helsinki
Lisätietoa ja päivän ohjelma. Tapahtuman nettisivu on täällä.

Hyvä tietää
  • HyM-jäsenille hinta on 22 e/hlö ja muille 30 e/hlö. Jos saamme yli 10 hengen porukan, on hintaa mahdollista 20% saada alemmaksi.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja pyydämme osallistujia maksamaan osallistumismaksun mahdollisimman pian, kun HyM on vahvistanut ilmoittautumisesi.
  • Sitovat ilmoittautumiset 31.8. mennessä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com. Ilmoitathan viestissä oletko Hyvien Marttojen jäsen.
  • 31.8. jälkeen tulleet peruutukset velvoittavat osallistujan suorittamaan osallistumismaksun kokonaisuudessaan tai etsimään korvaavan osallistujan.


Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujia ei ole vakuutettu tapahtuman toimesta.

Ei kommentteja: