Hyvät Martat ja Akateeminen olutseura jatkoivat hyvin alkanutta
yhteistyötään olutruokailtamien muodossa. Paikkana toimi tällä kertaa Uuden ylioppilastalon Alina-sali, jonka keittiössä hääräsi useampi vapaaehtoinen.
|
Maalaisperunamuussi oli maustettu appelsiinilla |
Alkuun nautimme olut-juustokeittoa. Pääruuaksi oli kanaa oluessa, maalaisperunamuusia, voiporkkanoita sekä vihreitä papuja. Kasvisruokavaliota noudattaville kana korvattiin pippurisilla soijaleikkeillä.
Jälkiruoaksi valmistimme vaniljajäätelöstä, kirsikkakekseistä sekä kirsikkaisesta kinuskikastikkeesta annokset. Jokaisen ruokalajin kanssa tarjottiin tuttuun tapaan huolella valitut juomat.
|
Jälkiruuassa maistuivat hapankirsikat |
Lisätietoa Akateemisesta olutseurasta löydät
täältä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti