torstai 25. toukokuuta 2017

Kässä&Kirjakerho 23.5

HyMin lukupiiri kokoontui ensimmäisen kerran 23.5 kässäkerhon kanssa Malmilla. Päätimme yhteistuumin jatkaa tätä hyvän alun saanutta kässä&kirja-konseptia ja näin ollen seuraava lukupiirin JA kässäkerhon tapaaminen on 21.6 klo 17.00. Paikka on vielä avoinna (ilmoitamme sen lähempänä ajankohtaa), mutta pyrimme olemaan mahdollisuuksien mukaan ulkona ja Helsingin keskustan tuntumassa. Seuraa siis sähköpostiasi, Hymin facebookkia sekä blogia ja ilmoittaudu mukaan kun sen aika tulee!

Lukupiiriläiset:

Seuraavaan tapaamiseen sovimme lukevamme Anna-Leena Härköseltä vapaavalintaisen teoksen. Kirjaa ei tarvitse hyväksyttää / ilmoittaa etukäteen vaan voit valita vapaasti itseäsi kiinnostavan Härkösen kirjan. Keskustelemme teoksista seuraavalla tapaamisella.

Jos et pääse seuraavaan tapaamiseen, voit valmistautua jo kolmanteen kertaan, jolloin lukupiirin teemana on rikoskirjallisuus. Ideana on siis lukea teos, jonka itse määrittelet rikoskirjallisuudeksi. Aika ja paikka tapaamiselle ilmoitetaan viimeistään 22.6.

Lukupiirin tulevia teemoja/ideoita (päätetään yhdessä mihin syvennytään seuraavaksi)
-          teema: köyhyys
-          klassikkoteokset
-          hömppäkirjallisuus
-          romanttinen kirjallisuus
-          Aasia
-          Afrikka
-          teema: yhteiskunnallinen vaikuttaminen
-          sarjakuvateokset
-          lempikirja/ kirjavinkit
-          äänikirjat


Kässäkerholaiset:

Kiinnostaako osallistua Espoon marttayhdistysten haasteeseen neuloa Helsinkiläisille vauvoille Suomi 100-pipoja? Jos kyllä, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat(a) gmail.com niin lähetämme sinulle ohjeet miten edetä.


p.s Kässäkerhon ja lukupiirin tapaamisiin voi osallistua pitkin vuotta omien mahdollisuuksien mukaan. Mukaan voit siis tulla missä vaiheessa tahansa!

Ei kommentteja: