tiistai 19. maaliskuuta 2019

Teatteriin 8.5

On kaunis sunnuntaipäivä Fingerporin kaupungissa. Lapset lyövät leikkiä ydinvoimalan pihalla, Jeesus vesijuoksee ja Hitler kalastelee Fingerinlahdella. Idylli kuitenkin rikkoutuu yllättäen, kun Fingerporin kaupunginjohtaja Homelius kutsuu Heimo Vesan puheilleen. On hätätilanne: Suomen hallitus aikoo pakkoliittää Fingerporin Helsinkiin. Kuntaliitos on estettävä ja hallitus vakuutettava siitä, että Fingerporin omintakeinen väestö ja kulttuuri on säilytettävä itsenäisenä. Heimo Vesa saa tehtäväkseen kuvata Fingerporin elämästä videopäiväkirjan, jolla maanisät vakuutetaan kuntaliitoksen mahdottomuudesta.

Lähde HyMin kanssa katsomaan miten tässä kaikessa käy! Esitys on 8.5 klo 19.00 Studio Pasilassa (Ratamestarinkatu 5, Hki). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, sinun tulee silti suorittaa maksu HyMin tilille eräpäivään mennessä. Rahoja ei palauteta, mutta voit siirtää lippusi toiselle henkilölle.

Huomioithan, että täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, annat HyMille luvan tallentaa siihen syötetyt tiedot määräajaksi mm. tilastointia varten.
Tämä tapahtuma on osa HyMin 25-vuotis juhlavuoden juhlatapahtumien sarjaa. Vuoden aikana tullaan järjestämään viisi tapahtumaa HyMin toiminnan painopisteiden (Yhdessäolo, ruoka, käsityöt, hyvinvointi ja juhlat) mukaisesti.

Ilmottaudu mukaan täällä: https://forms.gle/z9PvnpgoZaaMyTr5A

Ei kommentteja: