tiistai 11. kesäkuuta 2019

Klassikkoja uudella twistillä: Classic & Vegan


Kesä on täydessä vauhdissa, mutta välillä on mukavaa ottaa levähdystauko töiden ja kesäkiireiden väliin! Kulinaarikerho kokoontuu jälleen keskiviikkona 19.6. klo 19 ja nyt kohteenamme on ravintola Classic & Vegan! Tämän hiljattain avatun ravintolan löydät Hakaniemen metrokäytävästä, osoitteesta Hakaniementorikatu 1, 00530 Helsinki.

Nimestään arvatenkin ravintolassa on laaja valikoima erilaisia klassikoiksi lukeutuvia annoksia kuten pitsoja, burgereita, salaatteja ja grillivaihtoehtoja. Vastaavat annokset on mahdollista löytää myös vegaanisen menun puolelta, nams!

Classic menu: https://classic-vegan.fi/classic-menu.html

Vegan menu: https://classic-vegan.fi/vegan-menu.html

Kyseessä taitaa olla ensimmäinen ravintola, joka tarjoaa saman katon alla myös kaikki annokset vegaanisina. Vegaaniset ruoka annokset valmistetaan omilla tasoilla ja keittiövälineillä. Annoksia saatavana myös gluteenittomana ja laktoosittomana. Voit tutustua ravintolaan tarkemmin tästä linkistä.


Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään maanantaina 17.6. :)


Tervetuloa!


Mitä kulinaarikerhossa tehdään? Käymme yhdessä syömässä hyvää ruokaa samalla nauttien hyvästä seurasta. Kulinaarimarttamme valitsee mielenkiintoisen ravintolan, jonne kokoonnumme omakustanteisesti herkuttelemaan. Myös jäsenet voivat ehdottaa vierailukohdetta. Kohteena ovat ravintolat ja kahvilat ympäri pääkaupunkiseutua. Tällä hetkellä kerho kokoontuu kuukausittain.



Ei kommentteja: