keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Ystäviä ja burgereita tarjolla, nams! :)


Tapahtuma on peruttu pienen osallistumäärän vuoksi.

Heinäkuun kulinaarikerhossa maistelemme herkullisia burgereita hyvässä seurassa Friends & Brgrs -ravintolassa tiistaina 23.7. klo 19 alkaen! Löydät ravintolan osoitteesta Mikonkatu 8, 00100 Helsinki.

Ja kuka olisikaan arvannutkaan, että ravintolassa tarjoillaan burgereita maittavine lisukkeineen! Sämpylät leivotaan paikan päällä itse, liha jauhetaan omassa keittiössä ja ranskalaiset kypsennetään triple-cooked -menetelmällä. Kaikki burgerit saa halutessaan gluteenittomalla leivällä. Myös Vegan Brgrin pihvi on täysin gluteeniton. Lisätietoja ja menun löydät osoitteesta https://friendsandbrgrs.com/fi/

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 21.7. tästä linkistä.


Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät! :)

Tervetuloa herkuttelemaan!

Mitä kulinaarikerhossa tehdään? Käymme yhdessä syömässä hyvää ruokaa samalla nauttien hyvästä seurasta. Kulinaarimarttamme valitsee mielenkiintoisen ravintolan, jonne kokoonnumme omakustanteisesti herkuttelemaan. Myös jäsenet voivat ehdottaa vierailukohdetta. Kohteena ovat ravintolat ja kahvilat ympäri pääkaupunkiseutua. Tällä hetkellä kerho kokoontuu kuukausittain.



Ei kommentteja: