tiistai 6. elokuuta 2019

PERUTTU: Lähde HyMin kanssa Poetry Slamin yleisöön 17.8 klo 19!

Tiedoksi, tämä tapahtuma on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän takia. 

Huomioithan, että Poetry Slamin SM kisataan ilman marttojakin eli jos yhtään kiinnostaa tietää mistä on kyse, suuntaa kulkusi Tiivistämölle.

***

HyM kokoontuu seuraamaan Poetry Slamin SM-kilpailun finaalia 17.8 klo 19 alkaen.

Poetry Slamin SM-kilpailun finaalissa aluekarsintojen voittajat ottavat mittaa toisistaan leikkimielisessä mutta kunnianhimoisessa kilpailussa. Voittaja nimetään lavarunouden suomenmestariksi. Jos Poetry Slam ei ole terminä tuttu, katso Joanna Nummelan eli Nihkeen Akan esitys vuodelta 2018 täältä: https://www.youtube.com/watch?v=lI4hpR2oS7w

Poetry Slam SM on pääsymaksuton ja se järjestetään Tiivistämöllä osoitteessa Kaasutehtaan katu 1, Helsinki. 

kts. yhteystiedot: https://www.suvilahti.fi/yhteystiedot sekä lisätiedot:  https://www.helsinkipoetryconnection.fi/poetry-slamin-sm-finaali-2019/

Ennen tapahtumaa on tarkoitus kokoontua klo 17.00 alkaen Helsinki Distilling Companyn Tislaamo Baariin (https://hdco.fi/tislaamo-distillery-bar/),  jossa meillä on mahdollisuus nauttia pientä syötävää ja juotavaa. Ostokset ovat omakustanteisia.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.8, jotta osaamme odottaa sinua tapaamispaikalla. Tapahtuma järjestetään, jos siihen ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä. 

Ilmoittautuminen tapahtuu täällä: https://forms.gle/68CFhgtVLAwJKikc9

Ei kommentteja: