keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Nauti Mustalaisruhtinatar - operetista kotoa lähtemättä

Hyvät Martat ry:n jäsenillä on nyt oiva tilaisuus tukea paitsi operettitaidetta myös saada upea kulttuurielämys lähtemättä kotisohvalta. Konsertti- ja ohjelmatoimisto OperArt on päättänyt tarjota operetinystäville mahdollisuuden katsoa Johanna Rusasen ja Jyrki Anttilan tähdittämää Mustalaisruhtinatar - operetin taltiointia helposti miltä tahansa laitteelta. Samalla tuet kulttuuritoimijaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Taltiointi maksaa 6,50, mutta HyM tukee 10. ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentään neljällä eurolla. Jäsenelle jää siis maksettavaa ainoastaan 2,50.

Tämän tapahtuman kohdalla etenemme nopeasti, lue siis tarkkaan seuraavat ohjeet

Ilmottaudu sponssin saajaksi täyttämällä tämä lomake viimeistään 20.3.2020 klo 12.00. Lähetämme sinulle maksutiedot maksun suorittamiseksi. Maksusuoritus on ehtona sille, että lähetämme sinulle linkin. Voit joko odottaa, että maksu näkyy tilillämme tai lähettää meille spostiin (hyvat.martat@gmail.com) kuitin maksusta, jolloin saat linkin heti kun palveluntarjoaja on toimittanut sen (alustavasti olemme sopineet, että tämä tapahtuu ilmottautumisajan jälkeen). Huomioithan, että linkki on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa eteenpäin!

Ei kommentteja: