tiistai 18. toukokuuta 2021

Kirja- & kässäkerho 9.6.2021


Kesäkuun kirjakerhossa luetaan runoja! Luettava teos valitaan itse. Teemaan liittyen voit valita luettavaksesi vaikkapa runoeepoksen, kokoelman haikuja tai laulukirjan.

Paikalle voi tulla myös tekemään omia käsitöitä tai vain kuuntelemaan keskustelua kirjoista. Kerho on avoin sekä Hyvien Marttojen jäsenille että ei-jäsenille eikä siihen osallistuminen maksa mitään.

Kesäkuussa kirja- ja kässäkerho kokoontuu Humallahden kallioilla Meilahdessa kello 18 alkaen. Paikalle voi saapua omien aikataulujen puitteissa myöhemminkin, ilmoitathan tästä kuitenkin tapahtumanjärjestäjälle ennakkoon. Mukaan tapaamiseen kannattaa varata retkituoli, huopa tai jokin muu istuinalusta. Vaatetuksessa kannattaa huomioida, että mereltä voi kesälläkin tuulla viileästi. Koska tapahtumassa ei ole tarjoilua, mukaan saa ja ehdottomasti kannattaa varata omia eväitä.

Osallistujia kehotetaan ulkoilmasta huolimatta pitämään turvavälit. Tulethan tapahtumaan vain terveenä!

Mikäli koronatilanne huononee, lähitapahtuma saatetaan joutua perumaan. Ulkotapahtumassa on luonnollisesti myös säävaraus, sateesta liukkaille kallioille emme lähde kiipeilemään. Mikäli lähitapahtumaa ei voida syystä tai toisesta järjestää, kirja- ja kässäkerho siirtyy Jitsi Meet -sovelluksen kautta järjestettäväksi etätapahtumaksi. Muutoksista tiedotetaan tarvittaessa HyMin nettisivuilla ja ilmoittautuneille sähköpostitse.

Voit ilmoittautua kesäkuun kirja- ja kässäkerhoon tällä lomakkeella! Ilmoittautuminen päättyy 6.6. Mikäli haluat kysyä jotakin liittyen kirja- ja kässäkerhoon tai perua osallistumisesi, laita viestiä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.

Ei kommentteja: