perjantai 13. syyskuuta 2013

Syksyn kuulumisia

HyMin syksy on lähtenyt käyntiin mukavissa merkeissä. Takana ovat kulinaarikerhon ja käsityökerhon tapaamiset sekä tutustuminen suunnistukseen. Pitäjänmäen Tarmon komeat miehet opastivat meidät suunnistuksen saloihin Paloheinän Iltarasteilla. Parisuunnistuksena suoritetuilla reiteillä opimme kartanlukua, kompassin käyttöä, yhteistyötaitoja ja siinä samalla tuli kerrytettyä päivän liikunta-annos kuin huomaamatta. Suunnistuskärpänen näyttää puraisseen useampaakin hallituslaista.

Ohjelmarunko syksylle on myös julkistettu. Tiedossa on mukava kattaus käsitöitä, liikuntaa, hyvää ruokaa ja kulttuuria. Ohjelmaan tulee vielä täydennyksiä syksyn edetessä. Syksyn ohjelmassa on pyritty huomioimaan jäsenten esittämiä toiveita, joita kyselimme kesän aikana nettilomakkeella. Palautetta ja toiveita otetaan jatkuvasti vastaan yhdistyksen gmailiin.

HyMin hallitus uudistui vuoden vaihteessa, ja sen jälkeen olemme pyrkineet uudistamaan yhdistyksen toimintaa sekä aktivoimaan jäseniä mukaan toimintaan. Yhdistykselle on suunniteltu oma logo, joka näkyy jatkossa mainonnassamme. Tavoitteenamme on saada uusia ihania ihmisiä rikastuttamaan marttatoimintaamme ja palvella samalla nykyistä jäsenkuntaamme parhaamme mukaan.

Tavataan marttailun merkeissä!

Ei kommentteja: