keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Terveiset kässäryhmien vetäjien tapaamisesta

Reetta ja Maria kävivät tiistaina Uudenmaan piirin järjestämässä kässätilaisuudessa Marttatalolla. Illan ohjelmassa oli teeteeshopin tuote-esittely ja kokemusten vaihtamista marttayhdistyksen kässätoiminnasta. Saimme tietoa myös käsityöosaajapassista. Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne piipahti yllättäen esittelemässä uunituoreen marttakankaan ja ryijyt.

Teetee eli Tekstiiliteollisuus Oy esitteli neulelankoja ja muita tuotteita. Mielenkiintoista oli se, että Step-sukkalanka on käsitelty Aloe Veralla ja Jojoba-öljyllä, ja käsittely kestää jopa 40 pesukertaa! Yhdestä Step-lankakerästä saa aikuisten pitkävartiset sukat. Varsin riittoisa lanka ja potentiaalinen kilpailija Novitan neulelangoille. Uutuutena teeteen valikoimaan ovat tulossa englantilaiset puikot, joiden valikoimassa olevat sukkapuikot löytyvät kolmessa eri pituudessa (10-15-20cm). Mielenkiinnolla odotellaan ovatko puikot niin hyviä kuin edustaja antoi ymmärtää.


Marianne Heikkilä esitteli uudet Marttaryijyt, ja niistä löytää lisää tietoa käsityön ystävien -nettisivuilta. Lisäksi näimme uuden Martta villaraitakankaan, josta on tulossa marttapuotiin myyntiin erilaisia tuotteita. Kangasta saa ostaa metritavarana Marttapuodista, josta tilaus menee Vuorelma Oy:hyn.


Ei kommentteja: