keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Raakaruokajälkkärit

2.4.2014 HyM:in kerhohuoneen keittiöön kokoontuu 15 innokasta raakaruokajälkkäreiden kokkailijaa. Raaka-aineina käytettiin muun muassa erilaisia pähkinöitä, manteleita, hedelmiä, taateleita ja avokadoa.  Raakaruokien pääajatuksen mukaisesti uunit ja liedet pysyivät kylminä. 


Raaka-aineista syntyi alkujuomaksi inkivääri-smoothieshotit, joista olikin hyvä jatkaa sitruuna-kookosruutuihin sekä inkivääri-gojipalloihin. Välipalaksi kokkailijat valmistivat avokado-suklaamoussea. Loppuhuipennus (ja osallistujien ehdoton suosikki) oli avokado-suklaakakku ja cashew-kerma.

Smoothie, joka sisälsi muun muassa sitruunaa, Lollo Rosso-salaattia sekä inkivääriä

Raikkaat makupalat sitruunasta ja kookoksesta
Suklaa-mousse, jonka eräs pääraaka-aine oli avokado


Avokado-suklaakakku, jossa koristeena goji-marjoja

Jälkkäreiden valmistamista tuli lisäksi seuraamaan SVT:ltä toimittaja sekä kameramies, jotka viihtyivät blendereiden ja sauvasekoitinten surinassa lähes tunnin verran.  


Ei kommentteja: