2.4.2014 HyM:in kerhohuoneen keittiöön
kokoontuu 15 innokasta raakaruokajälkkäreiden kokkailijaa.
Raaka-aineina käytettiin muun muassa erilaisia pähkinöitä,
manteleita, hedelmiä, taateleita ja avokadoa. Raakaruokien pääajatuksen mukaisesti uunit ja liedet pysyivät kylminä.
Raaka-aineista syntyi
alkujuomaksi inkivääri-smoothieshotit, joista olikin hyvä jatkaa
sitruuna-kookosruutuihin sekä inkivääri-gojipalloihin. Välipalaksi
kokkailijat valmistivat avokado-suklaamoussea. Loppuhuipennus (ja
osallistujien ehdoton suosikki) oli avokado-suklaakakku ja
cashew-kerma.
|
Smoothie, joka sisälsi muun muassa sitruunaa, Lollo Rosso-salaattia sekä inkivääriä |
|
Raikkaat makupalat sitruunasta ja kookoksesta |
|
Suklaa-mousse, jonka eräs pääraaka-aine oli avokado |
|
Avokado-suklaakakku, jossa koristeena goji-marjoja |
Jälkkäreiden valmistamista tuli
lisäksi seuraamaan SVT:ltä toimittaja sekä kameramies, jotka
viihtyivät blendereiden ja sauvasekoitinten surinassa lähes tunnin
verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti