keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Hypistelymuhvit, käsityökerhon hyväntekeväisyysilta ke 7.10. klo 17.30

Käsityökerho kokontuu keskiviikkona 7. lokakuuta klo 17.30 valmistamaan hypistelymuhveja hyväntekeväisyyteen. 

Hypistelymuhvi antaa tekemistä levottomille käsille ja auttaa muistisairasta henkilöä rauhoittumaan.
Hypistelymuhvi on helppo tehdä ja tekeminen onnistuu varmasti kaikilta. Muhvi voidaan valmistaa neulomalla, virkkaamalla tai ompelemalla. Muhvin sisä- ja ulkopuolille kiinnitetään erilaisia käsien toimintaa aktivoivia esineitä, kuten nappeja, tupsuja, virkattuja kuvioita jne. Vain mielikuvitus on rajana muhvia tehdessä. Kaksi koulutuksen käynyttä yhdistyksemme jäsentä on opastamassa muhvien teossa. Muhvi-iltoja järjestetään syksyn aikana vähintään kaksi.
Yhdistys tarjoaa osallistujille kaikki tarvittavat materiaalit ja pientä purtavaa. Jos et ehdi paikan päälle, ohjeet hypistelymuhvien tekoon julkaistaan myös blogissamme. Voit siis tehdä muhvin omatoimisesti ja toimittaa sen yhdistykselle syksyn aikana.

Pyydämme ilmoittautumaan sunnuntaihin 4.10. mennessä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, yhdistyksen jäsenyyttä ei vaadita. Voit myös tulla vaihtamaan kuulumisia ja tekemään omia käsitöitäsi. Kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä, jotta osaamme varata oikean määrän tarvikkeita muhveja varten.

Ei kommentteja: