tiistai 6. lokakuuta 2015

Hotjoogaa 22.10.2015

Hyvät Martat lähtee tutustumaan hotjoogan saloihin 22.10.2015 klo 17. Hotjooga sopii keholle, mielelle ja sielulle. Harjoitus parantaa lihaskuntoa, lisää hapenottokykyä, linjaa kehoa oikeaan asentoon, parantaa tuki- ja liikuntaelimistö, lisää rangan liikkuvuutta, auttaa painonhallinnassa ja virkistää sisäelinten ja rauhasten toimintaa. Selän kuntoon kiinnitetään paljon huomiota harjoituksessa. Voimakas hikoilu puhdistaa kehoa ihon kautta ja monet iho-ongelmista kärsivät ovat saaneet apua hotjoogasta. 
Hyvä tietää:
  • HyM-jäsenille tunti on 10 e ja muille 17 e/hlö. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
  • Ilmoittautuminen on sitova. 
  • Sitovat ilmoittautumiset 14.10. mennessä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com. Ilmoitathan viestissä oletko Hyvien Marttojen jäsen.
  • Tarvitset tunnille joogamaton, juomapullon, ison pyyhkeen maton päälle, pienen hikipyyhkeen.

Hyvä tietää ennen tuntia:

Syöminen ja juominen: Aloita tunnille valmistautuminen hyvissä ajoin lisäämällä veden juontia. Juo vettä noin yksi lasillinen tunnissa, mielellään jo edellisenä päivänä. Mitä paremmin keho on nesteytetty, sitä helpommin harjoitus sujuu. Mahdollinen huimaus tai pahanolon tunne tunnin aikana johtuu useimmiten siitä, että keho ei ole tarpeeksi hyvin nesteytynyt. Syö noin 2-3 tuntia ennen harjoitusta.

Vaatetus: Ota tunnille mukaan kevyet, joustavat vaatteet, joissa on hyvä hikoilla ja liikkua. Naisille kevyt hihaton yläosa tai urheilutoppi ja lyhyet housut tai leggingsit, miehille hihaton paita ja lyhyet housut tai pelkät lyhyet housut on hyvä valinta.

Hyvä tietää myös: Hotjoogaa ei suositella uutena harrastuksena raskaana oleville.

Paikalle löytää osoitteella Kivenhakkaajankatu 2, 00150 Helsinki.

Lisätietoa http://www.tulijooga.fi/.

Ei kommentteja: