keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Megazone-ilta

Tiistaina 11.4. Hyvät Martat olivat pelaamassa Salmisaaren liikuntakeskuksen Megazonessa. Muutamalle kyseinen lasertaistelupeli oli entuudestaan tuttu, mutta mukana oli myös ensikertalaisiakin. Pelasimme kaksi peräkkäistä peliä, joista HyM:in joukkue+parin pelaajan lisävahvistus voitti ensimmäisen!

Salmisaaren Megazone-pelialue oli kaksikerroksinen, eli pelissä oli yllättävän vaikeaa piiloutua laseraseiden säteiltä. Pelaajia oli myös reilusti, joten toisten joukkueiden pelaajia ei varsinaisesti tarvinnut etsiä pelialueelta. Haasteena oli juurikin suojautuminen - lasersäteitä tuntui tulevan joka puolelta! Myös tukikohtien tuhoaminen osoittautui haastavaksi, sillä niitä vahdittiin useamman pelaajan toimesta.

Megazone on lasertaistelun lisäksi myös liikuntaa. Pelialueella ei ole sallittua juosta, mutta labyrintissä seikkaillessa ja lasersäteitä väistellessä varsinkin kahden peräkkäisen pelin aikana ehtii tulla kuuma!

Oli mukavaa päästä käymään Megazonessa hyvässä porukassa ja tutustua lähes kaikille uuteen pelialueeseen. Kiitos kaikille mukana olleille!


Ei kommentteja: