sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Tapas- ja Olut-ilta

Perjantaina 21.4.2017 Hyvät Martat viettivät Tapas- ja Olut-iltaa Akateemisen Olutseuran kanssa. Ilta kului rattoisasti hyvässä seurassa oluita ja tapaksia maistellen.


Alkuruokana nautimme Gazpacho-keittoa ja bruschettaa To Øl Raid Beer -oluen kanssa.




Pääruokana meillä meillä oli tapas-lajitelma, johon kuului marinoituja sieniä ja oliiveja, maalaislihapullia, Manchego-juustoa, espanjalaista maalaismunakasta sekä tomaattista salaattia. Pääruoan kruunasi Mallaskuun American Pale Ale.





Jälkiruoaksi herkuttelimme mutakakulla ja jäätelöllä, samalla Eiran Juomien Mustikka Stoutia maistellen.

Kiitos Akateemiselle Olutseuralle ja kaikille osallistuneille hauskasta illasta!
 

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

To Øl Raid Pils (lager) osoittautui kerrassaan erinomaiseksi. AOSlaisista enemmistö äänesti sitä illan parhaimmaksi olueksi, vaikka se on "vain pohjahiivaolut". Mustikka Stout voitti äänestyksen.