maanantai 4. kesäkuuta 2018

Kulinaarikerho Skifferiin pitsalle 13.6.

Kesäkuussa kulinaarikerho lähtee keskiviikkona 13.6. seikkailemaan ja kokeilemaan ravintola Skifferin kuuluisia ”Liuskoja” eli gourmet pitsoja! Herkullisen ja tutusta poikkeavan pitsamenun löydät täältä: http://uusi.skiffer.fi/skiffer-liuskaluoto-menu/ Pitsojen lisäksi valikoimassa on salaattia, jälkiruokia ja monenmoista juotavaa. Liuska-pitsoja ei ole valitettavasti saatavana gluteenittomana, mutta salaatteja on.

Ravintola sijaitsee Kaivopuiston edustalla olevalla Liuskaluodolla, jonne kuljetaan yhteysaluksella. Yhteysalus Skifferiin lähtee Merisataman rannasta Skifferiä vastapäätä, Café Caruselin ja Kompassin puolesta välistä (Merisatamanranta). Edestakainen lauttamaksu 6€ /hlö: maksun voi maksaa suoraan veneeseen käteisellä tai ruokailun yhteydessä myös kortilla.

Kokoonnutaan yhteysaluksen lähtöpaikassa klo 17.50, jolloin olemme valmiina aluksen lähtöön klo 18.

Tapahtuma on omakustanteinen ja hieman kalliimpi kuin aikaisemmat kohteemme: se on kuitenkin oivallinen tilaisuus kokeilla jotain uutta ja vielä hienossa merellisessä ympäristössä! Myös ystävälliset koirat ovat tervetulleita ravintolaan!

Tähän gourmet elämykseen voit ilmoittautua mukaan oheisen linkin kautta:
https://goo.gl/forms/vUL4QvWj3918ytgS2
Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 11.6.


Ei kommentteja: