tiistai 5. kesäkuuta 2018

Lavis 19.6.

Tervetuloa Hyvien Marttojen kanssa kokeilemaan Lavis-lavatanssijumppaa uuteen, syksyllä avattuun Unisport Kluuviin 19.6. klo 18:25!
Tunti alkaa klo 18:40, mutta tulethan paikalle jo 15 minuuttia ennen, jotta ehdit rauhassa vaihtaa vaatteet. Tunnille ei voi osallistua myöhässä. Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, treenipyyhkeen ja juomapullon. Ota mukaan myös oma lukko pukukaapin lukitsemista varten. Myös Unisportilta voi vuokrata tai ostaa lukkoja.

”Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen lavatanssien ja jumpan välimuoto. Lavista tanssitaan yksin, joten et tarvitse paria mukaan. Tunnilla käydään läpi monipuolisesti eri lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock, jive, cha cha ja samba. Tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääset, vaikka olisit tottumattomampikin tanssija.”

Jos sinulla on voimassa oleva Unisportin kausikortti, varaa tunti itse 12.6. alkaen ja liity Marttojen seuraan paikan päällä!
Tapahtuma on HyMin jäsenille ilmainen. Jos olet opiskelija, muista ottaa opiskelijakorttisi mukaan!
Ei-jäsenille hinnat ovat seuraavat: Helsingin yliopiston, Aallon ja Hankenin opiskelijat 6€, Muut 10€.
Maksutiedot saat sähköpostitse ilmoittauduttuasi. Mukaan mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6.

Ei kommentteja: