keskiviikko 12. syyskuuta 2018

HUOM! Neulontabailujen ajankohta vaihtunut!

Tämän johdosta ensimmäinen tapaaminen on vasta viikolla 40. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta! :)

NB! The date of The Knitting Party has changed! First meeting is on week 40. Sign up for the event through the link below.

Scroll down for english




Tervetuloa uppoutumaan syksyn aikana neulonnan saloihin Neulontabailujen muodossa!

Neulontabailut kokoontuvat viikoilla 40, 42 ja 44. Bailujen päätös järjestetään viikolla 48 herkuttelun ja valmiiden neuleiden höyryttelyn merkeissä! Bailut ovat oivallinen tilaisuus saada aikaiseksi jotain ihanaa pukin konttiin <3 br="">
Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiseen Neulontabailujen tapaamiskertaan erikseen. Tapaamisissa opit harjoittelemaan kirjoneulesukkien tai -lapasten tekemistä vaihe kerrallaan. Ensimmäisellä kerralla perehdymme kirjoneuleeseen ja aloitamme varresta, toisella keskitymme kantapäähän/peukaloaukon tekemiseen ja kolmannella kerralla jalkaterään/lapasen kavennuksiin ja peukaloon. Kaikissa tapaamisissa ei ole pakko käydä ja mukaan voi liittyä vasta myöhemmilläkin kerroilla!

Osallistujat saavat päättää oman kiinnostuksensa mukaan aloittavatko tekemään villasukkia vai lapasia valituista esimerkkiohjeista. Kirjoneuleen tekeminen on vapaaehtoista, mutta sen harjoittelemiseen kannustetaan! Mukaan ovat tervetulleita vasta-alkajat kuin jo pidempään neulomista harrastaneet! Opettajan ohjuksella kantapäästä ja muista neulontaan liitetyistä vaikeista kohdista selvitään yhdessä ja saadaan itseluottamusta tulevaisuuden projekteja varten!

Neulontabailut ovat Hyvien Marttojen tapa toteuttaa Novitan ja Marttojen tempausta ”Tuetaan tulevaisuuden harrastajaa”. Olemme saaneet Novitalta lahjoituksena tuotepaketin, jossa on sukkapuikkoja (koko 3,5 ja 4) ja Juhani-kierrätysvillalankoja: https://www.novitaknits.com/fi/fi/langat/novita-juhani Käytössämme ovat kaikki 5 väriä!



Neulontabailujen ensimmäinen kokoontuminen on (viikolla 40) torstaina 4.10. klo 17.30 alkaen kerhohuoneellamme. Illan aikana tutustumme neulontaan ja kirjoneuleeseen yleisesti ja aloittelemme lapasten/sukkien varsien tekemistä. Illan kesto noin 2,5h, mutta voit lähteä jo aiemmin oman aikataulusi mukaan.

Illat ovat ilmaisia Hyvien Marttojen jäsenille! Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi myös sukkapuikot ja langat paikan päältä! Jos et ole vielä Hyvien Marttojen jäsen, Neulontabailujen kokonaishinta on 15€ (sis. opetuksen ja materiaalit kaikilta tapaamiskerroilta).

Mukaan kannattaa varata halutessaan myös omia lankoja, jos haluaa juuri tietynväriset sukat/lapaset. Jos oma "neulontakäsiala" on tiedossa vai varata mukaansa myös pienempiä tai isompia puikkokokoja.



Ohessa ilmoittautumislinkki ensimmäiseen tapaamiseen: https://goo.gl/forms/U6Koxv3MgxAkTM7H3

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 2.10.



// English version starts here

Welcome to The Knitting Party!

The Knitting Party will meet on weeks 40, 42 and 44. There is a separate registration for each meeting. At the meetings, you will learn how to knit mittens or wool socks step by step using two-/multi coloured knitting. Participants may decide based on their own interest whether to knit socks or mittens. We will provide pre-selected instructions, knitting needles and yarns. Practising two-/multi-coloured knitting is voluntary, but highly recommended!

The Knitting Party is organised in collaboration with Novita. Novita has sponsored this event with a product package that includes knitting needles (size 3.5 and 4) and Juhani recycled wool yarns: https://www.novitaknits.com/fi/fi/langat/novita-juhani We have all 5 colors!

The first gathering of The Knitting Party will be (week 40) on Thursday 4th of October at 17.30 in our club room. During the evening we will get familiar with coloured knitting in general. Please note that the teaching will be in Finnish. The evening will last about 2.5 hours, but you are free to leave earlier according to your own timetable.

The Knitting Party is free of charge for our members! This means that you will also get knitting needles and yarns for free! If you are not yet a member, there is an additional fee of 15 € (including lessons and materials in all of the meetings)


Let us know that you will participate by using this link: https://goo.gl/forms/U6Koxv3MgxAkTM7H3 Deadline is on 2th of October.

Ei kommentteja: