perjantai 19. lokakuuta 2018

Neulontabailujen osa 3 starttaa piakkoin!

Neulontabailujen kolmas kokoontuminen on (viikolla 44) keskiviikkona 31.10. klo 16.30 alkaen Domus Gaudiumilla Alexander-kerhotilassa (Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Illan aikana keskitymme erityisesti kavennuksiin ja kirjoneuleen harjoittelemiseen, mutta olet tervetullut mukaan vaikka kantapääkin olisi vielä kesken. :)

Illan kesto noin 3h. Mukaan voi liittyä myös vasta myöhemmin oman aikataulun mukaan, mutta mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä niin tiedämme tarkkailla ovikelloa!

Ohessa ilmoittautumislinkki kolmanteen tapaamiseen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 30.10.

Jos et ole ollut mukana vielä aiemmissa Bailuissa, mutta haluaisit tulla mukaan, nappaa oma käsityö kainaloon ja liity seuraan! Lankoja ja muita materiaaleja emme jaa Hyvien Marttojen puolesta enää tässä vaiheessa bailuja, mutta mikään ei estä tulla kyselemään omaan työhön liittyviä ongelmakohtia!


Neulontabailut kokoontuvat viikoilla 40, 42 ja 44. Bailujen päätös järjestetään viikolla 48 herkuttelun ja valmiiden neuleiden höyryttelyn merkeissä! Bailut ovat oivallinen tilaisuus saada aikaiseksi jotain ihanaa pukin konttiin <3 br="">
Ilmoittautuminen tapahtuu jokaiseen Neulontabailujen tapaamiskertaan erikseen. Tapaamisissa opit harjoittelemaan kirjoneulesukkien tai -lapasten tekemistä vaihe kerrallaan. Mukaan ovat tervetulleita vasta-alkajat kuin jo pidempään neulomista harrastaneet! Opettajan ohjuksella kantapäästä ja muista neulontaan liitetyistä vaikeista kohdista selvitään yhdessä ja saadaan itseluottamusta tulevaisuuden projekteja varten!

Ei kommentteja: