maanantai 29. lokakuuta 2018

Tupperware-kutsut 15.11

Tupperware on tarjonnut ainutlaatuisia, monikäyttöisiä ja käteviä tarjoilu- ja keittiötuotteita jo yli 60 vuoden ajan. Jatkuvan tuotekehityksen ja Tupperwaren osaavien konsulenttien ansiosta tyylikästä ja modernia muotoilu löytyy nykyisin useimmista kodeista. Tuppereilla pääset inspiroitumaan ja tutustumaan mielenkiintoisiin tuotteisiin.


Hyvät Martat ry järjestää Tupperware-kutsut 15.11 klo 18.00 - 20.00 kerhohuoneellamme. Konsulenttimme Niinan opastuksella valmistamme lisäksi pientä syötävää Tupperware-tuotteita käyttäen. Ilta on jäsenillemme ilmainen, muille raaka-ainemaksu on 5 euroa. Maksu suoritetaan etukäteen HyMin tilille. Lähetämme maksutiedot 1-3 päivän sisällä ilmoittautumisesta. Illan aikana tilatut tuotteet ovat omakustanteisia kaikille osallistujille ja toimitetaan noutoa varten kerhohuoneellemme. Noutopäivämäärä sovitaan kutsuilla. Tuotteet maksetaan konsulentin ohjeiden mukaan tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan täällä

Voit tutustua tuotteisiin täällä

illan minimiosallistujamäärä on 5 ja maksimiosallistujamäärä 12 henkilöä. Illan osallistujat saavat mukaansa pienen Tupperware-lahjan.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.11

p.s Illan aikana ei ole ostopakkoa, joten voit tulla rauhallisin mielin viettämään marttailtaa kanssamme!

Ei kommentteja: