lauantai 27. huhtikuuta 2019

Siipiweikot ja Happy Waffle, nams!

Tervetuloa mukaan kulinaarikerhon toukokuun tapaamiseen, joka on lauantaina 4.5. klo 16 alkaen Siipiweikot-ravintolassa (Mikonkatu 17B / Kaisaniemenkatu 4 / Vuorikatu 14, Helsinki).

Sisäänkäynti löytyy Mikonkatu 17B:n puolelta, Helsingin Casinon ja Public Cornerin välistä tai Kaisaniemenkatu 4:n puolelta Subwayn sisäänkäynnin kautta. Helsingin yliopiston metrokäytävä on aivan kulman takana.

Jos vatsoihimme jää tilaa, käymme jälkiruuaksi kokeilemassa samassa rakennuksessa sijaitsevaa uutta Happy Waffle Helsinkiä!

Lisätietoja: https://siipiweikot.fi/helsinki/ruokalista/ ja https://www.facebook.com/happywafflehki


Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät! :)

Mukaan pääset ilmoittautumalla tästä linkistä 3.5. mennessä. Voit osallistua myös vain toiseen kohteeseen!


Tervetuloa!


Mitä kulinaarikerhossa tehdään? Käymme yhdessä syömässä hyvää ruokaa samalla nauttien hyvästä seurasta. Kulinaarimarttamme valitsee mielenkiintoisen ravintolan, jonne kokoonnumme omakustanteisesti herkuttelemaan. Myös jäsenet voivat ehdottaa vierailukohdetta. Kohteena ovat ravintolat ja kahvilat ympäri pääkaupunkiseutua. Tällä hetkellä kerho kokoontuu kuukausittain.


Ei kommentteja: