sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Kesä on täällä -ilta! :)


Kesä on täällä! Noh, ei ehkä ihan vielä… mutta piakkoin! Sitä odotellessa, saanemme esitellä:

Tervetuloa viettämään Hyvien Marttojen kanssa Kesä on täällä -iltaa keskiviikkona 15.5. klo 18.30 alkaen! Tapahtumapaikkana on kattosauna Sivistys Domus Gaudiumilla 3. kerroksessa. Kyseessä sama rakennus, jossa kerhotilammekin sijaitsevat (Leppäsuonkatu 11, Helsinki).

Illan ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, herkkuja, saunomista, kukkien kylvämistä ja muita aktiviteetteja. Oivallinen tilaisuus tulla tutustumaan toimintaan!
Illan aikana on mahdollisuus kylvää itselleen parvekkeelle tai pihalle köynnöskukkia: ruusupapua, köynnöskrassia ja elämänlankaa. Jos kukkajutut eivät ole oma juttusi, sekään ei haittaa! Vaihtoehtoisesti voit toteuttaa kollaasitekniikalla oman Minä-kollaasin tai keskittyä tarjoilujen maisteluun. Myös omat käsityöt ja lautapelit sopivat hyvin illan teemaan! Saunomisen aloitamme klo 19-20 aikoihin.

Tapahtuma kestää noin klo 22 asti. Voit kuitenkin lähteä jo aiemmin oman aikataulusi mukaan. Vastaavasti voit liittyä seuraan aloitusajankohtaa myöhemmin, mutta mainitsethan tästä ilmoittautumislomakkeen ”muuta ilmoitettavaa” -kohdassa, niin avaamme sinulle oven!

Iltaa varten mukaan kannattaa pakata ainakin:

· pyyhe ja uikkarit

· paperikassi tai muu laukku, jolla saat kuljetettua istutusruukut kotiin

· halutessasi omia juomia ja syötävää

· halutessasi käsityö ja/tai lautapeli



Ilta on ilmainen HyMin jäsenille. Ei-vielä-jäseniltä perimme etukäteen 5 € osallistumismaksun.

Iltaan tulee ilmoittautua etukäteen tällä lomakkeella viimeistään maanantaina 13.5.

Huomioi, että päästämme tapahtumaan ainoastaan etukäteen ilmoittautuneet henkilöt! :)



Tervetuloa!



Ei kommentteja: