maanantai 17. helmikuuta 2020

Helmikuun kulinaarikerhossa PINCHO NATION :)


Helmikuussa HyMin kulinaarikerho kokoontuu herkuttelemaan ravintola PINCHO NATIONIIN!

Ajankohta on torstaina 27.2. klo 17 ja osoite Iso Roobertinkatu 10, Helsinki.


Ruotsalainen ravintolaketju avasi ensimmäisen ravintolansa 2012 Göteborgissa. Helsinkiin ravintola avattiin heinäkuussa 2019. Pincho Nation on ensimmäinen ravintola maailmassa, jonka pöytävaraukset, tilaukset sekä maksaminen hoidetaan applikaatiolla. Konsepti perustuu sirkusmiljööseen ja ruokalistaan, joka koostuu pienistä tapaskokoisista annoksista, juomista sekä jälkiruoista.

Ruokalista on ihana sekoitus burgereita, dumplingeja, pastaa, risottoa sekä suussa sulavia jälkiruokia ja värikkäitä cocktaileja. Listalta löytyy jokaiselle varmasti jotakin! Ravintolan annosten hinnat vaihtelevat noin 3-5€ välillä ja makumaailmat ovat kansainväliset. Baarin valikoimassa on myös alkoholittomia juomia.

Sovelluksen voit halutessasi ladata jo etukäteen. Menuun voit tutustua sovelluksen kautta, sillä kaikki herkulliset pikkuannokset ja maukkaat juomat on esitelty kuvin. Menu löytyy myös täältä.


Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään keskiviikkona 26.2.


Tervetuloa!


* Kuva: Pincho Nation - Home | Facebook

Ei kommentteja: