maanantai 3. helmikuuta 2020

Leffailta teemalla ystävyys




Tervetuloa HyMin ystävä-leffailtaan 17.2. klo 17.00 alkaen!


Ilta alkaa klo 17.00 draamakomedialla Kesäkaverit:

Mitä tapahtuu, kun lähtökohdiltaan täysin erilaiset kaverukset päätyvät Hankoon kesätöihin? Luvassa on kesäisiä juhlia, rakkautta, ristiriitoja, tunnemyrskyjä, pettymyksiä ja henkistä kasvua. Ystävyyssuhteet syvenevät, oikea opitaan erottamaan väärästä ja aikuistutaan hieman. Kyseessä on kesäinen kuvaus 25-vuotiaista päätösten kynnyksellä, kun tulevaisuus pelottaa ja tekisi mieli pitää vain hauskaa. 
 


Noin klo 18.30 jatkamme iltaa Peter Farrellyn elokuvalla Green Book:

 Tony Lip on ovimies Bronxin italian-amerikalaisilta kulmilta. Hän saa työn Dr. Don Shirleyn autonkuljettajana. Don Shirley on tummaihoinen maailmanluokan pianisti, jonka konserttikiertue ulottuu Manhattanilta aina syvään Etelään. Kiertuematkallaan Lip ja Shirley luottavat ”vihreään kirjaan” (Green Book), joka kertoo heille ne harvat paikat, jotka tuolloin olivat turvallisia afroamerikkalaisille. He kohtaavat rasismia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös yllättävää inhimillisyyttä ja huumoria. Jotta he selviäisivät elämänsä jännittävimmästä matkasta, heidän on päästävä yli keskinäisistä erimielisyyksistään.



Tapahtuma järjestetään Otaniemen Kinopolissa (osoitteessa Otakaari 20 A ). Kinopoli on 20-paikkainen elokuvateatteri Otaniemessä ja sen varustelu mahdollistaa upean elokuvaelämyksen kirkkaan ja tarkan kuvan sekä jykevän äänimaailman kautta. Elokuvateatterin ovi löytyy tien (Otakaari) puoleiselta sivulta A-rapusta. Ovelta opasteet ohjaavat eteenpäin. Lisätietoa Kinopolista löydät täältä.

Voit tulla paikalle katsomaan ensimmäisen elokuvan (noin klo 17-18.30) toisen elokuvan (noin 18.30-21.00) tai vaikka molemmat! Tarjolla on hyvää seuraa ja herkullisia leffaeväitä. Tapahtuma on ilmainen HyMin jäsenille, ei-jäsenille ilta maksaa 10 e.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Huomioi, että ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Ilmoittautuminen päättyy 15.2.

Ei kommentteja: