perjantai 21. elokuuta 2020

HyMin Kässäkahvila 27.8.2020

 


Martat viettävät 27.8. valtakunnallista kässäkahvilapäivää! Päivän tavoitteena on innostaa käsitöiden ja marttailun pariin. Lisätietoja päivästä löydät täältä. Myös Hyvät Martat järjestävät kyseisenä päivänä oman Kässäkahvilan klo 17-20.

Tapahtumapaikkana toimii Alexander-kerhotila Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11). Ilta kestää noin klo 20 asti, mutta voit lähteä tarvittaessa jo aiemmin oman aikataulusi mukaan.

Illan aikana on mahdollista toteuttaa helppo makramee-amppeli kotiin vietäväksi. Tarvittavat materiaalit saat paikan päältä, mutta voit ottaa myös omaa trikookudetta mukaan amppelin solmimiseen. Iltaan voi ottaa mukaan myös muita omia käsitöitä.

Makrameen solmeilun lomassa herkuttelemme HyMin tarjoamilla ihanilla ”kahvilaherkuilla”. Myös omia eväitä saa ottaa halutessaan mukaan.



Hyvien Marttojen jäsenet osallistuvat iltaan ilmaiseksi! Ei-jäseniltä perimme etukäteen 5€ osallistumismaksun, joka pitää sisällään tarjoilu- ja materiaalikustannukset.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 25.8. tästä linkistä.

Mukaan voi osallistua myös etänä nauttimaan illan tunnelmasta, ilmoittautumislomakkeessa on varattu tälle tiedolle oma kohtansa. (Jos osallistut tapahtumaan etänä ilta on kaikille maksuton. Huomioi, että emme toimita materiaaleja tai tarjoiluja etänä osallistuville).



Tervetuloa tutustumaan marttailuun ja HyMiin kässäilyn merkeissä!


Ei kommentteja: