sunnuntai 9. elokuuta 2020

Ulkoilmaelokuviin Otaniemeen!


Tervetuloa HyMin yhteislähtöön Otaniemen Wanhanajan ulkoilmaelokuviin 19.8.! 

Tuotantotalouden kilta järjestää ulkoilmanäytöksen klassikkoelokuvasta Tähdet kertovat, komisario Palmu:

Matti Kassilan käsikirjoittama ja ohjaama rikoselokuva Tähdet kertovat, komisario Palmu (1962) on kolmas Palmu-elokuvien sarjassa ja perustuu Mika Waltarin samannimiseen romaanikäsikirjoitukseen. Tuomari Toivo Virta (Matti Ranin) on edennyt urallaan rikospoliisin ensimmäisen ryhmän päälliköksi ja komisario Palmun (Joel Rinne) esimieheksi. Helsingin Tähtitorninmäeltä löytyy murhatun miehen ruumis. Tuomari Virta, komisario Palmu ja etsivä Kokki (Leo Jokela) alkavat tutkia tapausta. Virran suureksi harmiksi rikospaikalle on ehtinyt myös toimittaja Nopsanen (Pentti Siimes), jonka sensaatiojuttu Iltalehdessä aiheuttaa poliiseille lisätyötä. (Lähde: Elonet)

Elokuvanäytös alkaa klo 21:15 Alvarin aukiolla, mutta tapaamme 20:45 Aalto-yliopiston metroaseman luona.Tarkemmat tiedot tapaamispaikasta lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille.

Ota mukaan lämmintä vaatetusta, istuinalusta tai viltti ja halutessasi omia leffaeväitä. HyM tarjoaa myös pientä naposteltavaa osallistujille. Tapahtuma on maksuton.  

Huom! Yhteislähtö järjestetään säävarauksella. Kaikille ilmoittautuneille kerrotaan sähköpostitse, mikäli yhteislähtöä ei järjestetä. Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta viimeistään 17.8. 

Lisätietoa Otaniemen Wanhanajan ulkoilmaelokuvasta löydät tapahtuman Facebook-sivuilta.

Ei kommentteja: