torstai 12. marraskuuta 2020

Hyvät Martat & Bruuveri 17.11.

 


Tervetuloa mukaan HyMin kulinaarikerhon marraskuun tapaamiseen tiistaina 17.11. klo 17, kun kohteenamme on panimoravintola Bruuveri Kampissa (Fredrikinkatu 63 AB, 00100 Helsinki), joka tunnetaan oluiden lisäksi rehdistä easy-going-ruokatyylistään. Kulinaarikerhoon ilmoittautuneet ruokailevat kerholle varatussa pöydässä, josta näkymä Bruuverissa toimivaan pienpanimoon!

-”Reilujen ruoka-annosten lisäksi tarjoilemme rentoa sormiruokaa, kuten rapeaksi fritattuja luomuruistikkuja, dippiperunoita, kukkakaaliwingsejä ja muita syljen suupieliin herauttavia herkkuja. Kylkeen huurteinen käsityöläisolut ja se on kuule siinä – silkka nautinto.” 

Menusta löytyy vaihtoehtoja niin pieneen kuin suureenkin nälkään, tutustu lisää tästä.


Mitä kulinaarikerhossa tehdään? Käymme yhdessä syömässä hyvää ruokaa samalla nauttien hyvästä seurasta. Kulinaarimarttamme valitsee mielenkiintoisen ravintolan, jonne kokoonnumme omakustanteisesti herkuttelemaan. Myös jäsenet voivat ehdottaa vierailukohdetta. Kohteena ovat ravintolat ja kahvilat ympäri pääkaupunkiseutua.

Kulinaarikerhot ovat omakustanteisia eli maksat haluamasi ruuan paikan päällä itse. Mukaan ovat tervetulleita HyMin jäsenten lisäksi kaikki muutkin ruuan ystävät!


Koronaviruksen vaikutus tapahtumaan: Mukaan tapaamiseen mahtuu mukaan max. 10 osallistujaa. Muista, että tapahtumaan voi osallistua vain täysin terveenä ja oireettomana. Tapahtuman aikana pyritään huomioimaan turvavälit ja huolehditaan käsihygieniasta.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 15.11. tästä linkistä.


Tervetuloa herkuttelemaan!



*Mainoksessa käytetyt kuvat: https://www.bruuveri.fi/

Ei kommentteja: