tiistai 24. marraskuuta 2020

ETÄNÄ: Askartelua ja jouluelokuvia


Tervetuloa virittäytymään joulutunnelmaan askartelun ja jouluelokuvien merkeissä 1.12. klo 18.00 alkaen!

Illan aikana askartelemme origamirusetteja ja keskustelemme jouluelokuvista. Ennen tapahtumaa osallistujat katsovat jonkin vapaavalintaisen jouluelokuvan. Jos elokuvan päättäminen tuottaa vaikeuksia, voit valita esimerkiksi jonkun seuraavista:

  • Joulupukki ja noitarumpu (Katsottavissa Yle Areenassa) Joulukylässä aattovalmistelut edistyvät hyvää vauhtia, mutta kaikki ei sittenkään ole ihan niin kun pitäisi. Kuka pani pippuria pipareihin? Kuka sammutti taivaalta revontulet? Joku tekee kiusaa Joulupukille. Miksi ihmeessä? Lähde mukaan Mauri Kunnaksen vauhdikkaaseen jouluseikkailuun!
  • Jouluprinssi (Katsottavissa Netflixissä) Nuori toimittajaneito lähtee joulun alla ulkomaankomennukselle tekemään juttua komeasta prinssistä, josta ollaan kruunaamassa kuningasta. Ristiriitaisen vastaanoton saanut Netflixin komedia on ihastuttanut ja vihastuttanut katsojia. 
  • Rakkautta vain (Katsottavissa Viaplaysta) Jouluelokuvien klassikko! Elokuvassa tutustutaan suhteiden myötä- ja vastoinkäymisiin muutamaa viikkoa ennen joulua. Poikaystävistä & tyttöystävistä, aviomiehistä & aviovaimoista, isistä & pojista sekä rokkitähdistä & managereista syntyy Rakkautta vain -tarina, tai oikeastaan kymmenen eri tarinaa 

Origamirusettien tekemiseen tarvitset vain sakset sekä sivun aikakausilehdestä. Origamin taitteluohjeet sekä Jitsi-linkki lähetetään kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 30.11. klo 16.00. Voit tulla tapahtumaan myös keskustelemaan jouluelokuvasta tai vain askartelemaan.


Ei kommentteja: