perjantai 4. joulukuuta 2020

HyMin kolmen ruokalajin EtäPikkujoulut 18.12.2020


Tervetuloa mukaan viettämään etäpikkujouluja Hyvien Marttojen seuraan perjantaina 18.12. klo 19. Illan aikana nautimme Makumatkan kotiin toimitettavan kolmen ruokalajin pikkujouluaterian! Aterian lisäksi ohjelmassa hallituksen ideoimaa pientä jouluista ohjelmaa. Tapahtuma toteutetaan käyttäen Jitsi Meet -sovellusta ja liittymislinkki iltaan lähetetään erikseen tapahtumaan ilmoittautuneille. Illan kolmen ruokalajin menuun voit tutustua tekstin alaosassa.


Ruokatoimitus

Pikkujouluateria toimitetaan perjantaina 18.12. klo 8-16 välisenä aikana. Saat myös tarkemman toimitusajan tekstiviestillä edellisenä iltana. Olethan vastaanottamassa tällöin tilausta!


Hinta

Kolmen ruokalajin ateriakokonaisuus on yhteensä 38,90€, sisältäen ilmaisen toimituksen Helsinki-Espoo-Kauniainen-Vantaa alueille.

HyM tarjoaa 10:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle jäsenelleen 10€ edun, jolloin hintaa pikkujoulujen ateriakokonaisuudelle jää 28,90€!

Pikkujouluihin voi osallistua myös ilman Makumatkan kolmen ruokalajin aterian tilaamista, tälle ilmoittautumislomakkeessa oma kohtansa. Iltaan osallistuminen tällöin ilmainen!




Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 13.12. tästä linkistä.

Ilmoittautumisesi jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi ja ilmoittautumisen päätyttyä linkin ruokatilauksen viimeistelyyn pääruokavalinnallasi ja toimitusosoitteella.

Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 13.12. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pystyisikään osallistumaan tapahtumaan.


Menu

Lisätietoja ateriakokonaisuudesta:
  • Ateria on kokonaan gluteeniton ja laktoositon.
  • Pikkujouluateriassa jokainen saa valita haluamansa pääruoan (liha-kala-kasvis). 
  • Ruoat toimitetaan valmiina ja juhlijan tulee ainoastaan lämmittää kukin ruokalaji – se onnistuu parissa minuutissa ja pihvin osalta reilussa viidessä minuutissa. 
  • Ruoat valmistetaan käsityönä, ilman lisäaineita. 
Alkuruoka: Perunablini, savulohitartar, sienisalaattia, smetanaa ja venäläistyyppisiä suolakurkkuja (allergeenit maito proteiinia, kalaa, kananmunaa, sinappia). Lohi on erillisenä, joten sopii myös kala-allergisille ja kasvissyöjille.

Pääruoka (jokainen valitsee YHDEN haluamansa pääruoan, liha-, kala- tai kasvisvaihtoehto)
  • Steak Provencale – Grillattu härän Entrecôte pihvi, paistettuja herkkusieniä, neulapapuja, puolikuivattuja tomaatteja ja punaviinikastiketta. (pihvi toimitetaan medium- kypsyydessä ja viimeistellään kotona haluttuun kypsyyteen.) (allergeenit maito proteiinia, kananmunaa, sulfiitteja)
  • TAI Peche alla Ligure – Tomaatin, perunakuutioiden, kapriksen ja oliivien kanssa haudutettuja kampelafileitä (allergeenit kalaa, maito proteiinia, kananmunaa, sulfiitteja) 
  • TAI Falafelpihvit, sahramiriiisiä, punajuurihummusta ja minttujugurttia (allergeenit maito proteiinia, laktoosia, seesamin siemeniä)
Jälkiruoka: Tiramisu (allergeenit maito proteiinia, kananmunaa, sulfiitteja)

Lisätietoja https://makumatka.fi/product/pikkujouluateria/ 



Ei kommentteja: