maanantai 15. helmikuuta 2021

Uniaiheinen luento 4.3.


Kuinka nukut? Heräiletkö öisin, etkö saa unta, valvottaako stressi?

Tervetuloa kuulemaan vinkkejä hyvään uneen torstaina 4.3. klo 18–19. Uniohjaaja Sari Tammikari kertoo meille, kuinka kadonneen unen voi löytää ja esittelee viisi tehokasta tekniikkaa uniongelmaisille. Luento keskittyy aikuisten unihaasteisiin ja se toteutetaan etäyhteyksin Teamsin välityksellä. Luento järjestetään yhteistyössä Siperian Marttojen, Varsinaisten Marttojen ja Anarkistimarttojen kanssa.

Tutustumme hyviksi havaittuihin menetelmiin, kuinka kehoa ja mieltä voi rauhoitella laadukkaalle unelle vastaanottavaiseksi. Kuulemme konkreettisia esimerkkejä eri tekniikoiden käytöstä. Osallistujat saavat itselleen kirjallisen materiaalin näistä tekniikoista.

Esitystä varten on mahdollista esittää etukäteen uneen liittyviä kysymyksiä. Sari valmistelee esityksen lähetettyjen kysymysten pohjalta. Lähetä kysymyksesi 22.2. mennessä osoitteeseen siperian.martat[at]gmail.com.

Ilmoittaudu luennolle 1.3. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Teams-linkki lähetetään osallistujille sähköpostitse. Tapahtuma on jäsenillemme ilmainen, muille osallistumismaksu on 5 euroa.

Ei kommentteja: