keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Etävuosijuhlat & virtuaalimatka Karibialle!



Tervetuloa mukaan Hyvien Marttojen 27v. -vuosijuhlille to 11.2. klo 17.30 alkaen.

Vaikka juhlat järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti etänä, halusimme ohjelman silti olevan ainutlaatuinen ja kiinnostava! Vuosijuhlilla vieraillaankin tänä vuonna Karibialla uniikin saarihyppelyn merkeissä, kun lähdemme Naantalin matkakaupan järjestämälle virtuaalimatkalle!

Kierroksesta voi nauttia omassa rauhassa tai kutsua muutaman ystävän mukaan ”reissulle” saman ruudun ääreen! Suosittelemme varaamaan hyvää juomaa ja ruokaa iltaa varten, ottamaan hyvän asennon ja nauttimaan matkasta! :)


Vuosijuhlien ohjelma:

  • 17.30 Tapaaminen Jitsisssä ennen matkalle lähtöä, alkumaljat ja matkalle valmistautumista.
  • 17.50 Poistuminen Jitsistä matkan ajaksi. Liittyminen mukaan matkalle Zoomiin. 
  • 18.00 Virtuaalimatka ”Uniikki saarihyppely Karibialla”. 
  • 19.30 Matka ohi ja palaamme Jitsi-tapaamiseen jatkamaan iltaa vapaamuotoisesti yhdessäolon ja pelailun merkeissä. 

Matkakuvaus:

”Kuuletko Karibian kutsun? Lähde kanssamme uniikille saarihyppelylle aurinkoiselle Karibialle, Guadeloupen saaristoon. Värikkääseen elämään saarilla sinut tutustuttaa suomalainen oppaamme Mirva.

Matka alkaa Guadeloupen pääsaarelta, jossa tutustut elämään mantereen kahdella pääsaarella, niiden upeisiin hiekkarantoihin ja vesiputouksiin. Pääsaarten edustalla on söpöjä hiekkasaaria: kuvankauniille Gosierin saarelle pääsee jopa uiden ja Petite Terren kansallispuistosaarella voit viettää päivän snorklaillen ja ihastellen vedenalaista elämää.

”Gwadalta” löytyy myös pienempiä asuttuja paikallissaaria, joihin pääsee laivalla. Tällä virtuaalimatkalla teemme kuitenkin pienkonelentomatkan niistä muutamaan, jotta saamme ihastella upeita maisemia yläilmoista. Lisäksi tutustumme muutenkin elämään ja luontoon pittoreskeillä Les Saintesin, Marie Galanten ja La Désiraden saarilla.”


Matkaan osallistutaan Zoom-sovelluksella. Kierros kestää noin 1,5h. Internetyhteyksien ja etäisyyksien vuoksi kierrokselle esitetään etukäteen kuvattua videomateriaalia sekä kuvamateriaalia. Virtuaalimatka aloitetaan live-osuudella ja opastus on reaaliaikainen koko ajan. Lue lisää


Osallistuminen:

Lippu matkalle on 26,90€/ kpl. HyM tarjoaa kuitenkin 10:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle jäsenelleen 10€ edun, jolloin virtuaalimatkalle jää hinnaksi 16,90€! Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet. Etulippuja ei enää jäljellä!

Vuosijuhliin voi osallistua myös ilman virtuaalimatkalle osallistumista, tälle ilmoittautumislomakkeessa oma kohtansa. Iltaan osallistuminen tällöin ilmainen!


Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 5.2. tästä linkistä. Ilmoittautumisesi jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Lähetämme vielä lisätietoja ja tapaamislinkit ennen tapahtuman ajankohtaa.

Huomioi: Osallistumismaksu maksetaan etukäteen HyMin tilille ja maksuohjeet saat sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on mahdollista kuitenkin ilmoittautumisajan loppumiseen asti eli tässä tapauksessa 5.2. saakka. Tämän jälkeen olet velvollinen suorittamaan osallistumismaksun HyMille, vaikka et pystyisikään osallistumaan tapahtumaan. Voit hankkia tilallesi tällöin kuitenkin toisen osallistujan. 



Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tapahtumasta tai joudut perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä osoitteeseen hyvat.martat(at)gmail.com.



Ei kommentteja: