lauantai 16. tammikuuta 2021

Etäkirja- & kässäkerho 18.2.2021


Helmikuun etäkirjakerhossa teemana ovat koti, asuminen ja marttailu. Lukemasi kirja voi olla oman valintasi mukaan tietokirja tai fiktiota, esimerkiksi opas kodin remontointiin tai dekkari, jossa martta ratkoo rikoksia. Jos et keksi mitään teemaan sopivaa teosta, voit myös lukea jonkin muun kirjan.

Voit tulla mukaan myös tekemään omia käsitöitäsi tai vain kuuntelemaan keskustelua kirjoista ja maailman menosta. Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä Hyvien Marttojen jäsenet että ei-jäsenet.

Koronatilanteesta johtuen kirja- ja kässäkerho järjestetään edelleen etäyhteydellä. Alustana toimii ilmainen Jitsi-sovellus. Linkki etätapaamiseen lähetään myöhemmin sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Kirja- ja kässäkerhon seuraava tapaaminen on torstaina 18.2. klo 18 alkaen. Ilmoittautumaan tapahtumaan pääset tästä linkistä! Ilmoittautuminen päättyy 14.2. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tapahtumasta tai joudut perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä osoitteeseen hyvat.martat@gmail.com.

Ei kommentteja: