lauantai 23. tammikuuta 2021

TÄRKEÄÄ: Jäsen ilmoita oletko HYYn jäsen

Kuten ehkä jo tiedätkin, toinen kattojärjestömme Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) myöntää yhdistyksellemme vuosittain toiminta-avustusta ja antaa kerhohuoneen käyttöömme. Näiden etujen ehtona on jäsenpohja, josta vähintään 50 % on HYYn jäseniä*. Jäsenyyden todentaminen tapahtuu opiskelijanumerolla.

Hyvät Martat kerää vuosittain tietoa siitä, onko jäsenten HYYn jäsenyydessä tapahtunut muutosta. Eli onko jäsen valmistunut  tai vaihtoehtoisesti aloittanut opinnot Helsingin yliopistosta. Pyydämme sinua vastaamaan alla olevaan kyselyyn mikäli

A) Olet vuoden 2020 aikana valmistunut Helsingin yliopistosta (= et ole enää HYYn jäsen)
B) Olet vuoden 2020 aikana aloittanut opinnot Helsingin yliopistossa (= olet HYYn jäsen)
C) Opiskelet Helsingin yliopistossa (= olet HYYn jäsen), mutta et muista oletko ilmoittanut HYYn jäsenyydestä HyMille

 
Ilmoita tietosi käyttäen tätä lomaketta. Tiedot poistetaan lomakkeelta heti kun ne on tallennettu jäsenrekisteriimme. Opiskelijanumerot tallennetaan Marttaliiton ylläpitämään jäsenrekisteriin, jonka käyttöoikeus on rajattu HyMissä ainoastaan jäsenvastaavalle ja puheenjohtajalle. Tietosi ovat siis turvassa!

Kiitos kun jaksat vastata kyselyyn! Tämä tietoa on erittäin tärkeää, jotta Hyvät Martat ry voi jatkaa toimintaansa HYYn piirissä. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin aiheeseen liittyen: hyvat.martat[at]gmail.com

 
Tietojen ilmoittamisen deadline on 7.2.2021.

Kiittäen,
Hyvät Martat ry:n hallitus

*Jokainen Helsingin yliopistossa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittava opiskelija on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja velvollinen maksamaan ylioppilaskunnan jäsenmaksun. Jatkotutkinto-opiskelija (esim. tohtorin- tai lisensiaatintutkintoa suorittava) voi halutessaan liittyä ylioppilaskunnan jäseneksi.

Ei kommentteja: